Moj muž je...

Žena Poštena

Obećava
Banovan
Poruka
71
gej!

Dešavalo se, nije da nije. :)

Inspired by...

Vi ste najbolji prijatelji i vi ste godinama u braku punom ljubavi, bliskosti i sexa. I onda njemu dođe iz dupeta u glavu, to jest upravo obrnuto i kaže... Ženo ja sam ipak gej. A vi ste u fazonu...
a) Dobro idi gde ti volja široka ti polja, što bi rekla Stoja
b) More koga ti jebbesh ovde
c) Jao jesam toliko grozna da sam konvertovala čoveka u kurcoljupca
d) Brate dal je ovo realno
e) Ništa mi nije jasno
f) ?

:lol:

Tesko bi mi palo to saznanje, ozbiljno. Bilo bi 1000 upitnika iznad glave.
Da li me je varao sa nekim tipom? To mi je jezivo.
Da li sam muskobanjasta pa me je trpeo? To mi je uvredljivo.
Kako ce deca reagovati na to sznanje (ako ih imamo)? To je opterecenje.
Da li se on mucio u odnosu sa mnom? To mi je ponizenje.
Zasto nije imao poverenja i sve mi odmah rekao ako mu je trebala maska zbog okoline? Da li sam dozivljena kao los covek i ne ulivam poverenje? To mi je tuzno i porazno.
I jos mnooogo toga...

Danas ako hoces da budes gej sa ponosom mozes to da budes, tako da su mi ti klozetski gejevi koji se zene i imaju decu bas, bas odvratni...

Budi bre sto jesi i caos, kakvo bre glumatanje...:roll:

Mada foliraza, manipulacija i prevara je itekako potrebna u medjuljudskim odnosima, iskrenost funkcionise samo kao deo prevare nazalost.:kafa:

gej!

Inspired by...

Vi ste najbolji prijatelji i vi ste godinama u braku punom ljubavi, bliskosti i sexa. I onda njemu dođe iz dupeta u glavu, to jest upravo obrnuto i kaže... Ženo ja sam ipak gej. A vi ste u fazonu...
e) Ništa mi nije jasno
f) ?

Pa ono... uglavnom ti sto su gej cute i guze u tisini i kriju to ko zmija noge... jako je malo transparentnih... jer da jesu ne bi se zenili, pravili decu i srkali supu na nedeljnom rucku...
Poenta je da bih vrv nasla svalera ako je lovaran i da bi mi pucao kuvac koga on hebe sve dok donosi pare u kucu...
I da, daleka vecina zena ide ovom gore logikom koju sam napisala, samo eto, odgovori ce ti biti malo drugaciji...

Danas ako hoces da budes gej sa ponosom mozes to da budes, tako da su mi ti klozetski gejevi koji se zene i imaju decu bas, bas odvratni...

Budi bre sto jesi i caos, kakvo bre glumatanje...:roll:

Mada foliraza, manipulacija i prevara je itekako potrebna u medjuljudskim odnosima, iskrenost funkcionise samo kao deo prevare nazalost.:kafa:

Ima ih ima itekako.Samo zena koja to ne osjeti je bas lujka neka ili se udala zbog love.Ovdje kod mene mislim da su jako dobro iskamuflirani jer je sredina grozna.Treba puno ljubavi i strpljenja da se oni dovedu u normalu.Poremecaj je to.......

sad gledam snimak
sirota zena :(

- - - - - - - - - -

sta nagoni ljude da izadju na tv i javno serru o sebi, dok drugi mentalno masturbiraju na ovo
bolesna zelja za paznjom...

- - - - - - - - - -

on je lepsi starji nego 96 :lol:

gej!

Inspired by...

e) Ništa mi nije jasno
f) ?
prvo d onda aal bi bila u fazonu
f.upucacu se:lol::dash:

Plaća se, zato gostuju i ofiraju muževe, pa je onda i ženina ljubav prema mužu baš velika? Još ako imaju i decu phh...

Nije ni čudo što je mučenik postao derpe sa takvom ženom.

gej!

Inspired by...

e) Ništa mi nije jasno
f) ?

E, pa cestitam brate Bleki, cestitam. :zag: :D :super:

sad gledam snimak
sirota zena :(

- - - - - - - - - -

sta nagoni ljude da izadju na tv i javno serru o sebi, dok drugi mentalno masturbiraju na ovo
bolesna zelja za paznjom...

- - - - - - - - - -

on je lepsi starji nego 96 :lol:

pa meni je ovo u fazonu
kao da je ona sve vreme znala od srednje škole
al eto bili su drugari i poslovni saradnici možda i neki frendli seks

ali neka netransparenta žena bi se ozbiljno frapirala :)

- - - - - - - - - -

moj savet
zadrži svoju pažnju na forumašima.
muževe forumašica - ne diraj! :lol:

forumašice su uglavnom same digle ruke od svojih muževa :)

gej!

Inspired by...

e) Ništa mi nije jasno
f) ?

Ne znam kako bi ko reagovao, ali...nije mi jasno zašto neko ulazi u hetero brak ako je stvarno gej, gde god živeo...i koliko mu treba da shvati da je gej...
Msm sve mi je to glupo, jadno, neiskreno prema samom sebi...emigriraj u drugu sredinu ako ne možeš u svojoj...
E ako je neko bisex (ali stvarno bisex) to opet menja situaciju, ali opet samo iskreno s takvim stvarima, to je jedino bitno...

Сиктер из куће.

И заиста се не бих бавила интроспекцијом зашто је геј.

Његова ствар с ким ме вара, да ли ме мушкарац или жена, само нека каже одмах и слободан је к'о птица на грани.

gej!

Inspired by...

e) Ništa mi nije jasno
f) ?
svaka je po difoltu nesigurna i sumnjace u svoje psihosexualne vestine zadrzavanja muskica

Postojanje zajedničke dece je činilac koji bi mi bio važan u ovakvom scenariju. Otkriće o skrivenim seksualnim skolnostima dugogodišnjeg partnera bih, u slučaju da imamo decu, najverovatnije posmatrala kroz prizmu kako da deca prođu najbezbolnije kroz ovo? Svakao bi prvo usledio šok, neverica i ono brate je l ovo realno stanje, ali mislim da bih vrlo brzo počela da se bavim pragmatičnim aspektima sređivanja situacije. Pod uslovom da je brak bio čvrst, dobar, da smo prijatelji, da je do priznanja došlo voljno, a ne nekim spektakularnim gej incidentom, tipa javila mi anonimna komšinica ili deca ga zatekla u krevetu sa kolegom sa posla.
Ako dece nema u priči..pfff...šta da mu radim, niko protiv sebe ne može doveka.Ljutila bih se i na njega što je ćutao i na sebe što nisam i sama primetila. Ne bih doživela kao lični promašaj.
Sve ovo hipotetički, naravno, možda bih kose čupala i u prsa se udarala naričući i pobacala mu kofere kroz prozor. Ali, čisto sumnjam u tu verziju. :)

...odmah pomislim kako bih se smejala...ne znam zasto me gay ljudi asociraju na kidanje od smeha, sto naravno u varijanti mog braka ne bi bilo ni najmanje prijatno, ali su mi neverovatno smesni...kao neka decica...i ruku na srce, lakse bi mi pala njegova zaljubljenost u nekog Misu nego u neku Milicu...cak mislim da bih ga razumela bolje i nekako, ostala prijatelj sa njim...jer mi je taj rasplet naprosto urnebesan, od svih razloga za razvod taj bi mi pao, cini mi se, najlakse...

...odmah pomislim kako bih se smejala...ne znam zasto me gay ljudi asociraju na kidanje od smeha, sto naravno u varijanti mog braka ne bi bilo ni najmanje prijatno, ali su mi neverovatno smesni...kao neka decica...i ruku na srce, lakse bi mi pala njegova zaljubljenost u nekog Misu nego u neku Milicu...cak mislim da bih ga razumela bolje i nekako, ostala prijatelj sa njim...jer mi je taj rasplet naprosto urnebesan, od svih razloga za razvod taj bi mi pao, cini mi se, najlakse...

Takođe.
Pored svih drugih užasa koji u životu mogu da se dese, ovaj mi se čini najmanjim, takoreći užasićem.

Back