Moj muz je SNS-ovac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, 3/4 srbije se bori za golu egzistenciju
sta mislis odkud snsu toliki broj ljudi
problem je sto ej po meni pripadnost bilo kojoj politickoj stranci sada, u srbiji,pokazatelj ili gluposti, ili upravo te potrebe za prezivljavanjem
doduse, ima i onih koji bas novcanikom idu, a bez preke potrebe, nego u fazonu "daj da oderem stoku od naroda dok se jos moze i ima sta"
te tako sve koji su politicki opredeljeni ( u smislu clanstva narocito) ili sazaljevam (egzistencija), ili ne mogu da smislim (glupaci) ili bi ih streljala (materijalisti bez potrebe)

Kontam da je ogromna vecina boranija, koja se uclanila i koja glasa jer je na osnovu toga dobila neki poslic (=egzistencija).

Sto? Da ti je zena potpredsednik SAD, nema je nikad kod kuce, ti se davis u lovi, luksuzu i orgijanjima sa jedva punoletnim tinejdzerkama i zena ti sve to prasta.

A cik da te vidim da radikalki samo kazes da hoces da se razvedes od nje.

Neka nje...
Zene u politici uglavnom imaju neki tezi poremecaj (mislim, i likovi isto...ali zene pogotovo)

A sto se razvoda tice: pa tu ce ti i najveca pacifistkinja, najsirih svestskih shvatanja jebbati mater kada joj to saopstis. :lol:

Neka nje...
Zene u politici uglavnom imaju neki tezi poremecaj (mislim, i likovi isto...ali zene pogotovo)

A sto se razvoda tice: pa tu ce ti i najveca pacifistkinja, najsirih svestskih shvatanja jebbati mater kada joj to saopstis. :lol:

E sad si za boldovano i ti ugasio :mrgreen:

Da ti kazem, mislim da bih se u slucaju radikalke iskreno plasio. Tj. nisam siguran da bih uopste docekao jutro.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back