Moj muz je SNS-ovac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bi reagovale?:think:

Uhhhh, pa ne bih se dobro provela...

Kako bese onaj vic..

Dosla zena kod doktora i prica mu kako je u trecem braku a jos uvek je nevina.
Pita je doktor kako joj je to uopste uspelo i ona mu objasnjava:
- Vidite doktore, prvi je bio homoseksualac tako da nista nije bilo.
- Drugi je bio impotentan, pokusavali smo, ali nista...
Pa dobro, razumem, kaze doktor, a sta je sa trecim?
- A, pa on je naprednjak kaze zena
- Kakve to sad ima veze? - pita doktor u cudu.
- Pa evo vec dve godine prica kako ona dvojica pre njega nisu nista uradili ...

Pa ne znam. To je filozofsko pitanje.
Ja preko necije gluposti i mogu da prodjem (ne mogu svi biti pametni jelte)...ali preko zlobe nikako.

pa, ja glupost tesko oprastam, ako je tolika
a, moralno pokleknuce naspram gole egzistencije-to da
znaci, da mi zmu dodje i kaze "ljubavi, nemamo leba da jedemo, morao sam da udjem u ovaj sns, ebiga, bice plate i uz platu"
ja bih rekla "OK"
al d adodje i kaze "ljubavi, sns ce da nas izvede iz krize i odvede u bolje sutra, skroz su se priomenili, nisu to oni isti seseljevci od pre 2 decenije, vish ovaj vucko je skroz proevropejac"
ja bih rekla "koferi su ti na ormaru"

znaci, da mi zmu dodje i kaze "ljubavi, nemamo leba da jedemo, morao sam da udjem u ovaj sns, ebiga, bice plate i uz platu"
ja bih rekla "OK"
al d adodje i kaze "ljubavi, sns ce da nas izvede iz krize i odvede u bolje sutra, skroz su se priomenili, nisu to oni isti seseljevci od pre 2 decenije, vish ovaj vucko je skroz proevropejac"

Takodje.

ja bih rekla "OK"

Da je bas dotle doslo da se bori za golu egzistenciju - mozda bih mogao da opravdam.
Mislim, lakse bih tamo nekog drugog opravdao, nego sto bih mogao sebe. Morao bih bas, bas da budem u k*rcu i ocajan da bi´ se uclanio u neku stranku. Ne dao Bog...

Da je bas dotle doslo da se bori za golu egzistenciju - mozda bih mogao da opravdam.
Mislim, lakse bih tamo nekog drugog opravdao, nego sto bih mogao sebe. Morao bih bas, bas da budem u k*rcu i ocajan da bi´ se uclanio u neku stranku. Ne dao Bog...

pa, 3/4 srbije se bori za golu egzistenciju
sta mislis odkud snsu toliki broj ljudi
problem je sto ej po meni pripadnost bilo kojoj politickoj stranci sada, u srbiji,pokazatelj ili gluposti, ili upravo te potrebe za prezivljavanjem
doduse, ima i onih koji bas novcanikom idu, a bez preke potrebe, nego u fazonu "daj da oderem stoku od naroda dok se jos moze i ima sta"
te tako sve koji su politicki opredeljeni ( u smislu clanstva narocito) ili sazaljevam (egzistencija), ili ne mogu da smislim (glupaci) ili bi ih streljala (materijalisti bez potrebe)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back