- Poruka
- 62.443
Kako bi reagovale?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel neki na nivou il obican prasinar?
Zar nisu svi SNS-ovci na nivou?
Mislim SNS-ovac cistac u nekoj drzavnoj firmi je visi drustveni polozaj nego profesor na faksu koji nije SNS-ovac...
Kako bi reagovale?![]()
ybt, nakucao si 40 270 poruka na politici. Garant imas fetis na neku politicku stranku. Moze li se znati koju?
ybt, nakucao si 40 270 poruka na politici. Garant imas fetis na neku politicku stranku. Moze li se znati koju?
Stanislava Pak je dobra. Opasna zenska.
Kako bi reagovale?![]()
Kako bi reagovale?![]()
Sve su to imitatori Vel'kog Vodje, pa bi zhene misl'e dasu procvitale, al zapravo, ak su svi mali AV PV, ondak tje i zhenice im brzo dobit popichkee, al i po zubima, jer tak to vogja radi!![]()
Kako bi reagovale?![]()
oprostila bih mu odmah
ako je zbog kinte, a ne zarad ideala
I ti zbog kinte su djubrad. Mozda i veca od ovih koji su uvaljeni u nekoj stranci zbog ideala (mada u ovom slucaju ne bih znao koji je to ideal).
Vecina je zbog kinte - znaci djubrad sve.
bolje djubre, no glupak
Pa ne znam. To je filozofsko pitanje.
Ja preko necije gluposti i mogu da prodjem (ne mogu svi biti pametni jelte)...ali preko zlobe nikako.
pa, ja glupost tesko oprastam, ako je tolika
a, moralno pokleknuce naspram gole egzistencije-to da
znaci, da mi zmu dodje i kaze "ljubavi, nemamo leba da jedemo, morao sam da udjem u ovaj sns, ebiga, bice plate i uz platu"
ja bih rekla "OK"
al d adodje i kaze "ljubavi, sns ce da nas izvede iz krize i odvede u bolje sutra, skroz su se priomenili, nisu to oni isti seseljevci od pre 2 decenije, vish ovaj vucko je skroz proevropejac"
ja bih rekla "koferi su ti na ormaru"
pa, ja glupost tesko oprastam, ako je tolika
a, moralno pokleknuce naspram gole egzistencije-to da
znaci, da mi zmu dodje i kaze "ljubavi, nemamo leba da jedemo, morao sam da udjem u ovaj sns, ebiga, bice plate i uz platu"
ja bih rekla "OK"
al d adodje i kaze "ljubavi, sns ce da nas izvede iz krize i odvede u bolje sutra, skroz su se priomenili, nisu to oni isti seseljevci od pre 2 decenije, vish ovaj vucko je skroz proevropejac"
ja bih rekla "koferi su ti na ormaru"
Ne sme se ovde protiv Vodje, aman...nisi znao? Bices ostro sankcionisan, breeee...![]()
Da je bas dotle doslo da se bori za golu egzistenciju - mozda bih mogao da opravdam.
Mislim, lakse bih tamo nekog drugog opravdao, nego sto bih mogao sebe. Morao bih bas, bas da budem u k*rcu i ocajan da bi´ se uclanio u neku stranku. Ne dao Bog...