ajd i ja
lav\lav
mesec u blizancima
to znaci da imam umetnickih sklonosti
lav\lav
mesec u blizancima
to znaci da imam umetnickih sklonostiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to znaci da imam umetnickih sklonosti
jer me je neko zeznuo 30 minuta za vreme rodjenja...a po starom bih bila podznak ribe, ali nisam... sibirska:Ostvarićeš se u potpunosti tek kad postaneš majka, porodica ti je na 1. mestu. Karakterišu te nagle odluke, izuzetno si osetljiva, pomalo i sujetna. Venera je u egzaltaciji, i daje ti lepotu, ženstvenost, ljupkost i šarmantnost, ali ako pada u 12. polje, daje tajne, neostvarene ljubavi ili mazohistički stav u ljubavi. Tačnije, ako boli to je ljubav...Sve u svemu, baš umeš da voliš i reci tom tvom da te ženi podhitno!![]()
divlja-u-srcu:sibirska:Ostvarićeš se u potpunosti tek kad postaneš majka, porodica ti je na 1. mestu. Karakterišu te nagle odluke, izuzetno si osetljiva, pomalo i sujetna. Venera je u egzaltaciji, i daje ti lepotu, ženstvenost, ljupkost i šarmantnost, ali ako pada u 12. polje, daje tajne, neostvarene ljubavi ili mazohistički stav u ljubavi. Tačnije, ako boli to je ljubav...Sve u svemu, baš umeš da voliš i reci tom tvom da te ženi podhitno!![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo za bebe ziva istina! 8)
Otkud znas da mi je u 12 kuci? :shock:
Pa zeni me u maju, breeeee!![]()
:wink:
ovo me dosta interesujesibirska:divlja-u-srcu:
![]()
![]()
![]()
Ovo za bebe ziva istina! 8)
Otkud znas da mi je u 12 kuci? :shock:
Pa zeni me u maju, breeeee!![]()
Čista matematika, nisam vidovita... :wink:
Nek mu je sa srećom!![]()
:wink:
!Vau :shock: , Amebice. Meni takodje Venera u Vodoliji, Mars (retr.)u Raku, Uran u Skorpiji, Saturn u Lavu (retr.), Jupiter u Bliz. (retr.), Neptun u Strelcu i Pluton u Vagi (retr.). Kuce naravno nisu iste. Pretpostavljam da si 78. godiste?Nestasna Ameba:Hajde i ja po milioniti put da ostavim svoje podatke :wink:
Vodolija/Ovan
Mesec u Devici (6. kuća)
Merkur u Jarcu (10. kuća)![]()
Venera u Vodoliji (11. kuća)
Mars (retrogradan) u Raku (4. kuća)![]()
Jupiter (retrogradan)u Blizancima (3. kuća)![]()
Saturn (retrogradan) u Lavu (5. kuća)![]()
Uran u Škorpiji (7. kuća)![]()
ovo me dosta interesuje
Neptun u Strelcu (8. kuća)
Pluton (retrogradan) u Vagi (6. kuća)
Volela bih da mi neko protumači ove "označene" planete.
Unapred HVALA![]()

TOMAX:Hm? Da vidimo šta kažu zvezde...
29.01.1972
- Da li ću konačno dobiti neke pare na kladionisanju?
- Kakav me seksualni život čeka u narednom periodu?
- A zdravlje? Dobro, to je povezano sa prvim pitanjem... i odmah ozdravim! :wink:
Neka me neko protumači...ko može.
Chiara:Vau :shock: , Amebice. Meni takodje Venera u Vodoliji, Mars (retr.)u Raku, Uran u Skorpiji, Saturn u Lavu (retr.), Jupiter u Bliz. (retr.), Neptun u Strelcu i Pluton u Vagi (retr.). Kuce naravno nisu iste. Pretpostavljam da si 78. godiste?Nestasna Ameba:Hajde i ja po milioniti put da ostavim svoje podatke :wink:
Vodolija/Ovan
Mesec u Devici (6. kuća)
Merkur u Jarcu (10. kuća)![]()
Venera u Vodoliji (11. kuća)
Mars (retrogradan) u Raku (4. kuća)![]()
Jupiter (retrogradan)u Blizancima (3. kuća)![]()
Saturn (retrogradan) u Lavu (5. kuća)![]()
Uran u Škorpiji (7. kuća)![]()
ovo me dosta interesuje
Neptun u Strelcu (8. kuća)
Pluton (retrogradan) u Vagi (6. kuća)
Volela bih da mi neko protumači ove "označene" planete.
Unapred HVALA![]()
edit: Saturn u 5. znaci najverovatnije kasniji brak, tj. posle 28-9. god. (posto je Saturnu potrebno 28 godina da dodje na pocetnu tj. natalnu poziciju).

TOMAX:Hm? Da vidimo šta kažu zvezde...
29.01.1972
- Da li ću konačno dobiti neke pare na kladionisanju?
- Kakav me seksualni život čeka u narednom periodu?
- A zdravlje? Dobro, to je povezano sa prvim pitanjem... i odmah ozdravim! :wink:
Neka me neko protumači...ko može.