ajd i ja
lav\lav
mesec u blizancima
to znaci da imam umetnickih sklonosti
lav\lav
mesec u blizancima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sibirska:Ostvarićeš se u potpunosti tek kad postaneš majka, porodica ti je na 1. mestu. Karakterišu te nagle odluke, izuzetno si osetljiva, pomalo i sujetna. Venera je u egzaltaciji, i daje ti lepotu, ženstvenost, ljupkost i šarmantnost, ali ako pada u 12. polje, daje tajne, neostvarene ljubavi ili mazohistički stav u ljubavi. Tačnije, ako boli to je ljubav...Sve u svemu, baš umeš da voliš i reci tom tvom da te ženi podhitno!![]()
divlja-u-srcu:sibirska:Ostvarićeš se u potpunosti tek kad postaneš majka, porodica ti je na 1. mestu. Karakterišu te nagle odluke, izuzetno si osetljiva, pomalo i sujetna. Venera je u egzaltaciji, i daje ti lepotu, ženstvenost, ljupkost i šarmantnost, ali ako pada u 12. polje, daje tajne, neostvarene ljubavi ili mazohistički stav u ljubavi. Tačnije, ako boli to je ljubav...Sve u svemu, baš umeš da voliš i reci tom tvom da te ženi podhitno!![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo za bebe ziva istina! 8)
Otkud znas da mi je u 12 kuci? :shock:
Pa zeni me u maju, breeeee!![]()
sibirska:divlja-u-srcu:
![]()
![]()
![]()
Ovo za bebe ziva istina! 8)
Otkud znas da mi je u 12 kuci? :shock:
Pa zeni me u maju, breeeee!![]()
Čista matematika, nisam vidovita... :wink:
Nek mu je sa srećom!![]()
:wink:
Vau :shock: , Amebice. Meni takodje Venera u Vodoliji, Mars (retr.)u Raku, Uran u Skorpiji, Saturn u Lavu (retr.), Jupiter u Bliz. (retr.), Neptun u Strelcu i Pluton u Vagi (retr.). Kuce naravno nisu iste. Pretpostavljam da si 78. godiste?Nestasna Ameba:Hajde i ja po milioniti put da ostavim svoje podatke :wink:
Vodolija/Ovan
Mesec u Devici (6. kuća)
Merkur u Jarcu (10. kuća)![]()
Venera u Vodoliji (11. kuća)
Mars (retrogradan) u Raku (4. kuća)![]()
Jupiter (retrogradan)u Blizancima (3. kuća)![]()
Saturn (retrogradan) u Lavu (5. kuća)![]()
Uran u Škorpiji (7. kuća)![]()
ovo me dosta interesuje
Neptun u Strelcu (8. kuća)
Pluton (retrogradan) u Vagi (6. kuća)
Volela bih da mi neko protumači ove "označene" planete.
Unapred HVALA![]()
TOMAX:Hm? Da vidimo šta kažu zvezde...
29.01.1972
- Da li ću konačno dobiti neke pare na kladionisanju?
- Kakav me seksualni život čeka u narednom periodu?
- A zdravlje? Dobro, to je povezano sa prvim pitanjem... i odmah ozdravim! :wink:
Neka me neko protumači...ko može.
Chiara:Vau :shock: , Amebice. Meni takodje Venera u Vodoliji, Mars (retr.)u Raku, Uran u Skorpiji, Saturn u Lavu (retr.), Jupiter u Bliz. (retr.), Neptun u Strelcu i Pluton u Vagi (retr.). Kuce naravno nisu iste. Pretpostavljam da si 78. godiste?Nestasna Ameba:Hajde i ja po milioniti put da ostavim svoje podatke :wink:
Vodolija/Ovan
Mesec u Devici (6. kuća)
Merkur u Jarcu (10. kuća)![]()
Venera u Vodoliji (11. kuća)
Mars (retrogradan) u Raku (4. kuća)![]()
Jupiter (retrogradan)u Blizancima (3. kuća)![]()
Saturn (retrogradan) u Lavu (5. kuća)![]()
Uran u Škorpiji (7. kuća)![]()
ovo me dosta interesuje
Neptun u Strelcu (8. kuća)
Pluton (retrogradan) u Vagi (6. kuća)
Volela bih da mi neko protumači ove "označene" planete.
Unapred HVALA![]()
edit: Saturn u 5. znaci najverovatnije kasniji brak, tj. posle 28-9. god. (posto je Saturnu potrebno 28 godina da dodje na pocetnu tj. natalnu poziciju).
TOMAX:Hm? Da vidimo šta kažu zvezde...
29.01.1972
- Da li ću konačno dobiti neke pare na kladionisanju?
- Kakav me seksualni život čeka u narednom periodu?
- A zdravlje? Dobro, to je povezano sa prvim pitanjem... i odmah ozdravim! :wink:
Neka me neko protumači...ko može.