Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ANĐELINA Džoli je rođena 1975. godine u Los Anđelesu. Ćerka je glumaca Džona Vojta i Maršelin Bertrand. Imala je problematično detinjstvo i tinejdžersko doba, samopovređivala se i koristila narkotike.
sto ne bi bilo moguce?
postoje ljudi kojima dizanje k.urca nije jedina svrha postojanja...
ima decu, treba da se brine o njima, ima odgovornosti u zivotu...i ako je tako sebe i njih obezbedila za sigurniji zivot...neka je...
uostalom ove koje ugradjuju vise rizikuju svoje zdravlje...i to zbog cega? da se nekome vise dize...
Pa sta znam. Bolje je odseci sise nego rizikovati rak, ako je vec imala indicije da moze da oboli. Para za rekonstruktivnu hirurgiju ima, tako da ne vidim problem.
I muskarcima odsecaju testise kad obole od raka istih, mozda neki to rade i preventivno.
I onda neka zena napise, a steeeta, bas je imao lepa mu.da a ono bolestan covek.
Bizarno.
Otkriveno joj da moze da umre pa se odlucila da ih ukloni.Moja zena ima kriv nos oci mi izbi hoce na nano kliniku da ga ispravi,sta da radim prodacu dve krave da joj ispunim zelju.Moram.