Moj mali Zucko

Evo jedna nova slikica z:(
Aparat mi nema vise baterije pa ne mogu vise da saljem..tako da ce te sacekati do sledecih slicica...
Setao sam se oko fioka.. :tajna:

intw8y.jpg

Pa vi ste zaludjeni hrckoljubci isto kao ja!:mrgreen: Bas super sto sam videla ovako vise slika, vec sam ti rekla na ZC da je presladak, ali sad sam jos vise odusevljena.:heart: Ovako pepeljasto krem boju nisam jos videla,i plus se sjaji. Bas se vidi da vodis racuna o njemu,a sto se tice kupovine kaveza sa celom opremom i ostalim drangulijama tacno znam kako to ide.:lol:

Pa vi ste zaludjeni hrckoljubci isto kao ja!:mrgreen: Bas super sto sam videla ovako vise slika, vec sam ti rekla na ZC da je presladak, ali sad sam jos vise odusevljena.:heart: Ovako pepeljasto krem boju nisam jos videla,i plus se sjaji. Bas se vidi da vodis racuna o njemu,a sto se tice kupovine kaveza sa celom opremom i ostalim drangulijama tacno znam kako to ide.:lol:

Hvala... :)

Bas je lep malisan, a i zna da uziva. Odmara u svojoj velikoj kuci, izadje nekad u stnju po kraju, a jos i sumu ima u blizini, a uvece narvno ide u klub, gde bi drugde

Da se pohvalimo da smo se pre neki dan parili..:zskace:
Sa hrckom ( Pufnicom ) ...ona je ljubimac moje prijateljice...:)
I uskoro cemo iamti male..pa cu ja da idem kod nje da ih slikam...:)
Dakle Zucko uskoro postaje tata..:)

Evo novih slika..:heart:
Ovake su nam oke kad se probudimo..:heart:
Potpuno osamuceno...:lol: :heart:

11rx89y.jpg

Jao znao sam..da si me opet tiiiiii probudilaaa....:lol: :mrgreen:

2ep5z0k.jpg

E sad stavrno,kad vec toliko zelis da me slikas..evo ustajem,ustajem..:aha: :lol:

e85r87.jpg

Kad si rekla da je bio kod devojke odmah sam se setila ovoga (sa Dom i porodica - Dečiji biseri)
Moj mlađi sin Miloš (tad je imao 5god.) dobio još jednog hrčka, pa je sav sretan dotrčao do mene i rekao: "Mama, gledaj sad će hrčak da hrčne hrčicu i dobićemo male hrčkove."

Back