Moj komsija je vukodlak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Frozen74

Primećen član
Banovan
Poruka
660
Imam veliki problem. Naime moj komsija policajac Mihajlo je vukodlak. Siguran sam u to. prosle nedelje sam u kontejneru nasao trule ostatke svinje. Mislim da on kupuje svinje preko dana i kad se transformise uvece on to jede kako ne bi napadao ljude.

Naravno to ga nikako ne moze spreciti da urla i zavija.

Od pre dva dana je kupio jednu pudlicu i pravda se kako ONA zavija i ispusta zivotinjske urlike.

Molim clanove da mi pomognu kako da se odbranim od komsije ukoliko jednog dana odluci da me pojede !!! Ima li nekih zastita kao npr beli luk od vampira?

Hvala unapred iskrenim clanovima !

Frozen74:
Imam veliki problem. Naime moj komsija policajac Mihajlo je vukodlak. Siguran sam u to. prosle nedelje sam u kontejneru nasao trule ostatke svinje. Mislim da on kupuje svinje preko dana i kad se transformise uvece on to jede kako ne bi napadao ljude.

Naravno to ga nikako ne moze spreciti da urla i zavija.

Od pre dva dana je kupio jednu pudlicu i pravda se kako ONA zavija i ispusta zivotinjske urlike.

Molim clanove da mi pomognu kako da se odbranim od komsije ukoliko jednog dana odluci da me pojede !!! Ima li nekih zastita kao npr beli luk od vampira?

Hvala unapred iskrenim clanovima !
Pitaj uciteljicu ! Beli luk dismr, pa ti zato za zastitu preporucujem UV faktor 30. Garantovano vise neces da izgoris na Suncu.

Ima li Nivea Anti Vampirida faktor 30 sprej? Jer kreme ne volim??

143590116_37c5b422b6.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back