moj kompjuter se sam gasi

problem bi vrlo lako mogao da bude u virusima, nabavi dobre antivirus programe i skeniraj svoj racunar, mozda ce ti se desiti da ces morati i da reinstaliras Windows , takodje moze biti i do pregrevanja racunara usta sumljam ...

to ti je to, ako budes radio sistem to ce te kostati oko 20 eura i sledeci put pamet u glavu neidi na internet bez odgovarajuce zastite...
 
pa nemoj da dajesh nekome to da ti radi imash ovde tutoriala, ajde za pochetak iskljuchi automatski restart: desni klik na my computer pa properties, pa onda na tab advanced, pa imash pod "pasusom" Startup and Recovery idesh na settings i onda DEchekiraj automatically restart i onda ok, ok i to je to! i ako pokazhe BSOD (to je neki plavi ekran na kome pishe zashto se komp restartuje) ti ga slikaj nechim (npr telefon) i stavi sliku ovde!
ae srecno i pozdrav :D
 
Ja isto imam ovaj problem. Prilikom rada ili dok sam na netu komp se sam isključuje. Ukoliko hoću da ga uključim u narednih 15 min. jako puno vremena mu treba da se podigne sam sistem. E sad mene interesuje, kako mogu da proverim u BIOSU temperaturu procesora? Jer ja mislim da je u pitanju problem hlađenja neke od komponenti. Ako bi neko hteo da mi kaže korak po korak šta treba da uradim bila bih mu zahvalna. A možda je i napajanje. Šta ako je ovo prvo, a šta ako je ovo drugo?
 
мој комп. крене па се рестартује по 10 пута заредом и не може да стигне да се упали.. .
онда се некако опоравио па после 5-6 дана опет исто.
онда сам извадио 1 РАМ меморију, па вратио и извадио другу, и сад ради али нисам сигуран да је то разлог, пробаћу ово са кулером (па да вратим РАМ), делује као да је можда прегревање . . .
 

Back
Top