Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa mozda je ovo sto ja pricam neko sivilo proseka, ali da si genije veruj mi do sad bi vec bio strucnjak ili ekspert za nesto... Pazi ja sam u osnovnoj skoli osvajao gradska takmicenja iz istorije, pa to ne znaci da sam novi Tukidid ili Fernan Brodel... Trudim se, pa ako budem - super, a ako ne, tj. ako budem obica profesor ili nastavnik istorije necu zbog toga mrzeti ceo svet, niti cu biti nesrecan...
Jel navijas za Zvezdu? Znaci idemo po Ligu Sampiona, svom snagom... Ako fejlujemo imamo bar LE, nije ni to lose.. Realno.. Jaka je konkurencija... Razumes
Ne bi trebalo da mrzis prosecne ljude jer, po tome sto si napisao i kako si napisao, ja bih rekao da si i ti sam prosecne inteligencije. IQ 90 srpski prosek. Samo zato sto mozda imas dar za razumevanjem apsktraktnih stvari kao sto je matematika ne znaci da si inteligentan. Samo si strucan za svoju oblast.