moj čale ima devojku

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
elem, nije da je ima baš moj tata /ako je imao nekada, ustanovila nisam/, ali ima je otac moje drugarice, ukebale smo ga :zcepanje:
Volela bih da tema ide i u pravcu: moja keva ima dečka / muž, deca se podrazumevaju/ dakle-ne varijante da su roditelji razvedeni, nego iz ugla potomka koji čitovag života zna da su mu roditelji u skroz dobrom odnosu.
Kakva bi bila vaša reakcija kada oca ili majku nahvatate na bilo koji način da je u nekoj šemi, ko bi rekao onom drugom roditelju i kako /suptilno ili direktno/, ko ne bi? I zašto?

,,Ain’t it funny how things happen.."

elem, nije da je ima baš moj tata /ako je imao nekada, ustanovila nisam/, ali ima je otac moje drugarice, ukebale smo ga :zcepanje:
Volela bih da tema ide i u pravcu: moja keva ima dečka / muž, deca se podrazumevaju/ dakle-ne varijante da su roditelji razvedeni, nego iz ugla potomka koji čitovag života zna da su mu roditelji u skroz dobrom odnosu.
Kakva bi bila vaša reakcija kada oca ili majku nahvatate na bilo koji način da je u nekoj šemi, ko bi rekao onom drugom roditelju i kako /suptilno ili direktno/, ko ne bi? I zašto?

Ne bih mogao da kazem....

Moji nisu iz te price ali ako bih navatala nekog od njih dvoje,postrojila bih ih oboje
i pitala ih da li su normlni u tim godinama sa bolesnim kicmama, lekovima za pritisak i slicno

Ne mislim da bi ih bilo briga ionako imaju vece probleme :lol:

tako ti doživlajvaš sopstvene roditelje, samo su tamo neki što su te stvorili, nema dublje priče? Ne msm da to mora da razori nečiji brak, ali me zanima kako bi potomak postupio? Da li bi rekao onom roditelju koji je uhvaćen na delu ili onom roditelju koji nema pojam? Ili porodiči sasstanak? Ili ravnodušnost u smislu kao ti-imaju većih problema..
nadam se da im nisi ti taj problem.

Nije loša vest. Znači da postoji šansa da ste nasledili dobar libido i verovatno dobre gene za izbegavanj erektilne disfunkcije.

Ništa lepše od zaljubljenih i seksualno aktivnih osamdesetogodišnjaka:D

Ma to je danas nikakav problem sa svom tehnologijom :lol:

- - - - - - - - - -

tako ti doživlajvaš sopstvene roditelje, samo su tamo neki što su te stvorili, nema dublje priče? Ne msm da to mora da razori nečiji brak, ali me zanima kako bi potomak postupio? Da li bi rekao onom roditelju koji je uhvaćen na delu ili onom roditelju koji nema pojam? Ili porodiči sasstanak? Ili ravnodušnost u smislu kao ti-imaju većih problema..
nadam se da im nisi ti taj problem.

Oni su meni problem ne ja njima i ja resavam njihove probleme i ludila :lol:

Фуј...

Nije loša vest. Znači da postoji šansa da ste nasledili dobar libido i verovatno dobre gene za izbegavanj erektilne disfunkcije.

Ništa lepše od zaljubljenih i seksualno aktivnih osamdesetogodišnjaka:D

ma može i tako..nevezano što ja nisam imala u vidu osamdesetogodišnjake..možda se oni ni ne krešu, nego imaju prijateljske razgovore i platonske ljubavi.

- - - - - - - - - -

Mislim da bih rekla onom koga uhvatim da znam. Očekivala bih od njega da to reši sa drugim roditeljem... Mada, meni to ne može da se desi, pa ne mogu da tvrdim.

msm da bih i ja tako reagovala, radije bih se obratilašvrljajućem roditelju, nego što bih ga drukala..pod uslovom da je oduvek bio-la oket roditelj nama deci, kao i supružniku-ci

Moji nisu iz te price ali ako bih navatala nekog od njih dvoje,postrojila bih ih oboje
i pitala ih da li su normlni u tim godinama sa bolesnim kicmama, lekovima za pritisak i slicno

da mene tako postroji :lol: ja bi joj reko, pile moje a sto se sama nalivas vinom svako vece... sta vas bre zabole sta rade drugi pa i roditelji... nisu maloletni da ne znaju moguce posledice... uostalom infarkt u sexu je najlepse krepanje :lol:

P brate pazi koja je to pohvala za matorce kad navataju piletinu

e hbg marli, nisi mi nešto u fokusu, jasno sam pitala: roditelji u braku i potomak koji sazna za prevaru jednog od roditelja
jos gore od napisanog... nina kaze da ih postrojava a ja kazem da koliko god sam drcan rodielje nikad ne bi postrojavao iz postovanha na koliko su mi nekad islu na onu stvar sa proseravanjima... svako dete zna da li mama ili tata svrljaju, zensko dete pogotovo, saznaju iz njihovog picvajza dok nehotice slusaju kakafone razmene prideva i atributa koje jednom drugom upucuju a cesce kada majka preko deteta gaji osvetu opanjkavajuci tatu, istinito ili lazno svejedno
je... i sto je najvaznije nekad mogu da glume perfektan sklad ali ce prvo dete skontati da nesto nije u redu

jos gore od napisanog... nina kaze da ih postrojava a ja kazem da koliko god sam drcan rodielje nikad ne bi postrojavao iz postovanha na koliko su mi nekad islu na onu stvar sa proseravanjima... svako dete zna da li mama ili tata svrljaju, zensko dete pogotovo, saznaju iz njihovog picvajza dok nehotice slusaju kakafone razmene prideva i atributa koje jednom drugom upucuju a cesce kada majka preko deteta gaji osvetu opanjkavajuci tatu, istinito ili lazno svejedno
je... i sto je najvaznije nekad mogu da glume perfektan sklad ali ce prvo dete skontati da nesto nije u redu

msm da preteruješ, deca i kada su deca klinci, kapiraju da nešto ne funkcioniše, čak i kada deca odrastu u nefunkcionalnoj porodici-postaju svesna tek tada toga, ali ne i činjenice da je neko švrljao,
tema nije o špijuniranju roditelja, nego o trenutku kada potomak skapira da je jedan roditelj u šemi, a potomak imao utisak da se tata i mama skroz kapiraju, ne švrljaju, ma sve najs

Back