Mogućnost da Crnogorska Crkva i suverenistička Crna Gora prizna Rimokatoličkog papu.

Mogućnost da Crnogorska Crkva i suverenistička Crna Gora prizna Rimokatoličkog papu.

• Da.

glasova: 3 75,0%
  • Ne.

glasova: 1 25,0%

• Ukupno glasova
    4
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska tema.

Ej moji Srbi, ne vodite "politiku inaćenja", vidite da neprijatelji jedva čekaju da "pukne tikva" sa Crnogorcima , pa da se svi ko jedan "umešaju" i komšiluk i Vatikan i NATO pakt, a na to se i ide, da Srbi pomisle da "mogu" a onda "koalicija" naspram Srba.

Ljudi moji, moji dragi Srbi, treba biti mudar, jako mudar ne ići u politički inat i ne stvarati dodatnu zamrzu i podizanje političkih tenzija u Crnoj Gori jer neprijatelji u okruženju, Vatikan, NATO pakt se vesele svakoj ružnoj reči između Srba i Crnogoraca a kamoli koje bi im bilo veselje da dođe do nečeg goreg nego što su samo ružne reči. Jedva bi dočekali i svi bi ko jedan stali u front naspram Srba.

Dragi moji Srbi, znate koja je stvarna opasnost ukoliko se nastavi "politika inaćenja"?
Mogućnost da Crnogorska Crkva i "suverenistička Crna Gora" zatraže zaštitu Vatikana, da priznaju papu kao Crkva sa određenim specifičnostima crkvenog obreda?

Ukoliko se navedeno desi a "politikom inaćenja" nažalost može da dođe i do toga, onda će to biti jako teška pozicija jer Vatikan i NATO pakt će "poklopiti" Crnu Goru i više neće pustiti.

Zar ne vidite koliko su im blagonakloni u Hrvatskoj, koliko su spremni "na prvi mig" da im "pomognu" i kroz Crkvu i kroz članstvo u NATO paktu?

Zato mudrije Srbi moji, braćo i sestre moja srpska, jer "politikom inaćenja" stvara se "Ukrajina" u Crnoj Gori.

Samo u tome odnosu nažalost Srbija nije ni blizu moćna koliko Rusija a i okruženje nije isto.

Znači, više političke mudrosti, manje političkog inaćenja.

Autorska tema.

Ej moji Srbi, ne vodite "politiku inaćenja", vidite da neprijatelji jedva čekaju da "pukne tikva" sa Crnogorcima , pa da se svi ko jedan "umešaju" i komšiluk i Vatikan i NATO pakt, a na to se i ide, da Srbi pomisle da "mogu" a onda "koalicija" naspram Srba.

Ljudi moji, moji dragi Srbi, treba biti mudar, jako mudar ne ići u politički inat i ne stvarati dodatnu zamrzu i podizanje političkih tenzija u Crnoj Gori jer neprijatelji u okruženju, Vatikan, NATO pakt se vesele svakoj ružnoj reči između Srba i Crnogoraca a kamoli koje bi im bilo veselje da dođe do nečeg goreg nego što su samo ružne reči. Jedva bi dočekali i svi bi ko jedan stali u front naspram Srba.

Dragi moji Srbi, znate koja je stvarna opasnost ukoliko se nastavi "politika inaćenja"?
Mogućnost da Crnogorska Crkva i "suverenistička Crna Gora" zatraže zaštitu Vatikana, da priznaju papu kao Crkva sa određenim specifičnostima crkvenog obreda?

Ukoliko se navedeno desi a "politikom inaćenja" nažalost može da dođe i do toga, onda će to biti jako teška pozicija jer Vatikan i NATO pakt će "poklopiti" Crnu Goru i više neće pustiti.

Zato mudrije Srbi moji, braćo i sestre moja srpska, jer "politikom inaćenja" stvara se "Ukrajina" u Crnoj Gori.

Samo u tome odnosu nažalost Srbija nije ni blizu moćna koliko Rusija a i okruženje nije isto.

cete poslusamo..................cim zavrsimo sti divljaci.

Autorska tema.

Zar ne vidite koliko su im blagonakloni u Hrvatskoj, koliko su spremni "na prvi mig" da im "pomognu" i kroz Crkvu i kroz članstvo u NATO paktu?

Постоји велика опасност од унијаћења ако се на власт врати Сотона. Зато су ту православни оци да то не дозволе јаком и искреном молитвом. Архијереј Амфилохије као високо учен и паметан човек започео је нешто а на нама је да то завршимо.

Једини прави пут спасења су литије.

Mogućnost da Crnogorska Crkva i "suverenistička Crna Gora" zatraže zaštitu Vatikana,
не пратиш фабулу радње, што рече она певаљка. заштиту и подршку Светог оца тражио је блаженопочивши Митрополит Амфилохије у време литија. и добио је.

не пратиш фабулу радње, што рече она певаљка. заштиту и подршку Светог оца тражио је блаженопочивши Митрополит Амфилохије у време литија. и добио је.
Šešelj, autor knjige "Zašto mrzim Papu" je uz Litije 101%

Ovo bi bilo nešto još bliže, mnogo draže papi od toga što je tražio Amfilohije. Naravno da je papi drago da se svađaju SPC , suverenistička Crna Gora, srpska politika u Crnoj Gori i Crnogorska Crkva.

У том случају потпуно би васкрсла српска историјска Црна Гора...чак ни монтенегрини нису толико пиглу да направе такав потез...

Potcenjiješ situaciju.

Јел неко прочитао уводни пост ја признајем нисам...:D
Пукле га емоције према Србима, мора да се откунуо од алкохола...

Моли нас да се помиримо кроз капитулацију папи, кроз ''сузу јуначку'' :super:

Дошао судњи дан кад се мујкани брину за српство. :lol:
Ne poznajes istoriju! Da nije bilo Turaka ne bi bilo ni pravoslavlja u Srbiji. Mislis da je slucajnost da se u vreme Mehmed Pase Sokolovica obnovi Pecka patrijarsija i prvi patrijarh bude Sokolovic. Da je slucajnost da svestenstvo pravoslavno u Bih budu FANARIOTI iz Istanbula. Turci ,Otomani su najvecu pretnju videli od KATOLICANSTVA i Pape. Gde je on imao nadleznost nema muslimana ,kod pravoslavaca ih ipak ima. Razmisli malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back