Mogu li sam sebi ukloniti mladež?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dr. NN

Primećen član
Poruka
757
Imam neki ispupčeni mladež po sred 'čela, faktički od rođenja.
Inače mrzim mladeže i na sebi i na drugome, ovaj nije veliki, ali me nervira.

Ceo život sam živeo u zabludi da je uklanjanje mladeža jako opasno, skoro pročitah da može čovek i sam sebi da ukloni uz pomoć igle i jabukovog sirćeta.

http://cajeviza.com/razno/uklanjanje-mladeza-jabukovim-sircetom/

je l to istina? Šta ako ja sad uzmem nož i skratim ga, ša će se desiti?

I za šta oni koji k.... služe? Nikad neću skontati tu grešku gospoda, velikog praska, čega god...

Idi kod lekara da to odradi sustinski isto kao ti, jer ako je nekakva ozbiljnija deformacija to sigurno nije u stanju, ili ga boli kita da ti dijagnostifikuje.

Ali ces mu makar omoguciti da poentira kod drugara koji rade u skolstvu kako eto, oni rade ozbiljnije i teze, za razliku od prosvetnih radnika koji se svrckaju.

- - - - - - - - - -

Cekajuci mikela da zatvori temu poentirajuci kako su to ozbiljne stvari za njih, ozbiljne strucnjake (:hahaha::hahaha: za ovo da su oni ozbiljni strucnjaci), a mi smo kompleksasi...

Poslednja izmena:

Ceo život sam živeo u zabludi da je uklanjanje mladeža jako opasno, skoro pročitah da može čovek i sam sebi da ukloni uz pomoć igle i jabukovog sirćeta.

I za šta oni koji k.... služe? Nikad neću skontati tu grešku gospoda, velikog praska, čega god...

Прво дезинфикуј нож у ватри.

Ја рекох како сам ја урадио пре неких 25 година, кад се лекари још нису били досетили да и на тај начин могу будалама као што си ти да отимају паре.
Чујеш хирург, па није то операција срца, него уклањање глупог младежа.

Чак ни не боли кад се сече грицкалицом, само га фино наместиш да га грицкалица обухвати до коже и полако притискаш.

И да, спремиш вату због крви.

Cekajuci mikela kako ti poentira da ce lekar da uradi 1000 analiza i briseva pre toga, i kako ce da dijgnostifikuje bolje od Dr Hausa doticni mladez.

Ја рекох како сам ја урадио пре неких 25 година, кад се лекари још нису били досетили да и на тај начин могу будалама као што си ти да отимају паре.
Чујеш хирург, па није то операција срца, него уклањање глупог младежа.

Чак ни не боли кад се сече грицкалицом, само га фино наместиш да га грицкалица обухвати до коже и полако притискаш.

И да, спремиш вату због крви.

Ako dodje do gadnih komplikacija tebe da zove na odgovornost ukoliko te poslusa.

Cekajuci mikela kako ti poentira da ce lekar da uradi 1000 analiza i briseva pre toga, i kako ce da dijgnostifikuje bolje od Dr Hausa doticni mladez.

Сами смо криви што смо дозволили да од нас направе будале неспособне за нормално размишљање.

- - - - - - - - - -

Ako dodje do gadnih komplikacija tebe da zove na odgovornost ukoliko te poslusa.

Може, ако крену црева да му испадају нека ме зове...

U sustini mozes. Problem nastaje kada je maligan mladez pa se ne odstrani kako treba a te celije se raspu krvotokom po telu i eto problema..
Skidanje mladeza nije bolno, bolje daj doktoru da ti odstrani a odmah se i posalje na kontrolu da vide da li je zdrav.

Lekari "pokrivaju" jedni druge.To je javna tajna...ako tajna moze da bude javna:lol:
Ali ne cackaj po tome.To je totalno bezopasna ambulantna intervencija nakon koje ides kuci.Onda ti kazu da dodjes na kontrolu,pa ih iskuliras.To je jedna varijanta.A druga,..pravi se da ga ne vidis kao sto ja ignorisem svoj.

Nikako sam,jer moze da se inficira,pa cak, i poveca.idi kod specijaliste da ti to odstrani,veoma je lako i sigurno.

Ne piste svasta na temi i ne dajte tupave savete
Mladez je jedno,obicna brdavica nesto drugo..i bradavica moze da se skine baba vanginim metodama , mladez ne sme iz razloga koji jej covek lepo napisao

U sustini mozes. Problem nastaje kada je maligan mladez pa se ne odstrani kako treba a te celije se raspu krvotokom po telu i eto problema..
Skidanje mladeza nije bolno, bolje daj doktoru da ti odstrani a odmah se i posalje na kontrolu da vide da li je zdrav.

a bez pregleda kod lekara niko od nas ne zna da li je mladez , izraslina koja lici na mladez i slicno maligna ili ne

tema se zakljucava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back