Mogu li ovo da uzmem?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne nego da mi se izviniš što nisi pročitala ni 10% onoga što sam pisala ovde, a dala onako odvratan, bljutav, jezivo pogan i ljigav komentar, koji ne priliči nekome ko nije potpuni kreten... Valjda nisi?
Mislim, pročita li šta si napisala, jesi li ti normalna? :shock:

Najzad, ko si ti da sudiš o mom vaspitanju?
Moja tema može da ti se ne dopada, pa čak iako je uopšte nisi, kao što nisi, razumela niti pročitala, imaš pravo da je pljuneš, ali mene ne možeš, jel' ti sad malo jasnije, ženo draga?

U zlatnotisku! Na pp. Ja uvek lepo izvinim kad ima razloga. Je l' tako Lex?! :)

Ne, stvarno, ne kapiram sto se svadjate: bazicno obe govorite istu stvar; zar ne primecujete? da nisu kriva deca nego roditelji. Da deca ne treba da budu ustogljena i uvostena nego vaspitana.

Sto je po meni potpuno ok.

Nemoj da me "milaš", nisi coorčevitija zbog toga :lol: Što ne volim tu glumu opasne ženske...
Ne volim taj tvoj kurčeviti stav, nimalo. Eto to ja kažem tebi, pa ti vidi kako ćeš da preživiš... :mrgreen:
Ne moraš se izvinuti, to je tvoje pravo.

WithdrawnWater:
U zlatnotisku! Na pp. Ja uvek lepo izvinim kad ima razloga. Je l' tako Lex?! :)

Ne, stvarno, ne kapiram sto se svadjate: bazicno obe govorite istu stvar; zar ne primecujete? da nisu kriva deca nego roditelji. Da deca ne treba da budu ustogljena i uvostena nego vaspitana.

Sto je po meni potpuno ok.
Ma jbmliga, ne svađam se ja sa njom što se u nečemu ne slažem, već što je iskoristila jednu moju rečenicu o sebi, i pljunula me onako ciganski. A mislim da je to jako nisko, to neka radi onom Aci i Sinnketu, mene neka zaobiđe.

Lexa:
Nemoj da me "milaš", nisi coorčevitija zbog toga :lol: Što ne volim tu glumu opasne ženske...
Ne volim taj tvoj kurčeviti stav, nimalo. Eto to ja kažem tebi, pa ti vidi kako ćeš da preživiš... :mrgreen:
Ne moraš se izvinuti, to je tvoje pravo.
A, ti si stvarno mislila da meni to smeta? :lol: :lol: :lol:

IzvinUti? Jbg, tijelo mi nije toliko izgibano... :razz:

Ajd, ajd, smiri se... Ili da ti posaljem Frozena, ako si bas nabrijana? :D

Nabrijana :lol:
Ebale te hrvatske serije...
E hajde ne kvari mi temu i prestani i ovde da unosiš taj LJ&S rečnik... Ili se idi mazi malo, to te verovatno smiruje.
Ako imaš nešto da kažeš na temu izvoli, ako hoćeš da pljuješ po ljudima iz čista mira idi traži Sinketa, mene zaobiđi.

Nisam tebe pljunila, nego tvoj stav... Treba da naucis da razlikujes te dvije stvari...
Kaze se "izviniti", na to se odnosila moja opaska...
IzvinUti se mozes tijelom u jednu ili drugu stranu...
A, to pozivanje na moj angazman na LJiS-u, govori mnogo vise o tebi, nego o meni...
Misli o tome!

I da, odoh sa teme... Sad mozes slobodno da nastavis da kukas, bez straha da ce neko nesto lose reci o tome... I, drugi put kad otvoris topic, naglasi da je za istomisljenike...

Ende...

Pa dobro, možda si u pravu, mislim za gramatiku. Takođe se ne kaže ne žalim TI nego TE, da ne nastavljam... Jadničko je i to ispravljanje, šta ja to radim :shock:

A ti malo lepše razgovaraj sa ljudima, ako misliš da te iko uzme za ozbiljno, ovo je fin savet...

zorab:
He, bas mi bi zanimljivo!
Sad znamo koga da zovemo u goste, a koga u setnju :)

jao ti ko moja tetka :) kad smo bili klinci, moja sestra i ja smo kad odemo sa mamom u goste pravili show, ma nemoguci smo bili, valjda zato sto u kuci nismo smeli ni da pisnemo :)
i onda je moja tetka rekla mojoj majci, ajd molim te, da se nalazimo po parkovima :)

Back