mogu li karijeristice biti dobre majke ?

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
ima nekih zena kojima je posao bitniji od obitelji pa se posvete poslu vise nego braku ako uopce u njega i udu . sada ne ulazim u to da li ih to vise ispunjava i da li su sretnije same ali ako se ipak ozene i imaju dijete da li se njemu mogu posvetiti ?

moja profesorica iz zemljopisa je svog sina maltretirala od djetinjstva pa mu je sa sedam godina citala shakespeare - a i slicne stvari . mislim da je to pretjerivanje ali tko joj moze zabraniti ?

zene sa pravom karijerom, tesko.
zene koje imaju posao, kao tvoja profesorka geografije i te kako mogu ako hoce. uzgred, da se ozene ne mogu nikako, mogu samo da se udaju.
nema posla sa vise vremena od profesorskog/uciteljskog, ako tu ne mozes da se posvetis sebi i detetu, ne mozes vala nigde.

zavisi od profesije stvarno i nivoa na kom si
recimo nase ministarke ovde rade od 5 ujutru do ponoci, ne mogu da brinu o deci sve i da hoce a to je odgovoran posao gde nemas pravo da pogresis. nemaju vremena, ne mogu da ga izmisle a dan im je i tako predug.
ima zena na nizem stepenu karijere, koje su, nebitno sada, predsednici lokalnih sudova ili advokati - one imaju vise vremena.
ima karijera i karijera, ne znam kako je to kod lekara ali znam da ih nema dovoljno u zemlji pa na osnovu toga mislim da one najvise stradaju danas sa te strane.

ima nekih zena kojima je posao bitniji od obitelji pa se posvete poslu vise nego braku ako uopce u njega i udu . sada ne ulazim u to da li ih to vise ispunjava i da li su sretnije same ali ako se ipak ozene i imaju dijete da li se njemu mogu posvetiti ?

moja profesorica iz zemljopisa je svog sina maltretirala od djetinjstva pa mu je sa sedam godina citala shakespeare - a i slicne stvari . mislim da je to pretjerivanje ali tko joj moze zabraniti ?
Naravno da ne mogu..
Nema bolje majke od domaćice koja se ceo život samosažaljeva....
Totalno ste neupućeni.

Back