Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 90.005
Елем, кад већ сви овде делимо своје ЉиС муке са форумашима,
да и ја поставим питање.
Јуче кафенишем са једном френдицом. Оно..кафица...ћаскање и сл.
И, она конзумира Ајкос, дакле, на Ајкос апарат запали хиитс, тј. онај прдавац, пикавац што личи на цигаретицу.
А ја комбинујем Марлборо 100'с црвени, са тим Ајкосом.
Није приметила да јој је паклица хиитса остала само са једном патрном, па је запалила ту једну.
И после је узела од мене, уз питање:"Је л' могу да ти попушим једну...."
Е, сад..ја не бих погрешно да протумачим њене речи, али...
да ли је ова изјава била двосмислена, или је заиста питала да запали један хиитс. Генерално, хиитс је именица мушког рода, а хиитс није цигарета (женског рода), тако да је можда за хиитс требала да каже:"Је л' могу да ти попушим један".
Ако може да ми одговорите у процентима вероватноће.
Нпр.
20 % шанси је да је мислила на хиитс,
80 % шанси да није мислила на хиитс
(не везујте се за ове проценте, они су само репрезентативни пример како би требало да опишете вероватноћу.
да и ја поставим питање.
Јуче кафенишем са једном френдицом. Оно..кафица...ћаскање и сл.
И, она конзумира Ајкос, дакле, на Ајкос апарат запали хиитс, тј. онај прдавац, пикавац што личи на цигаретицу.
А ја комбинујем Марлборо 100'с црвени, са тим Ајкосом.
Није приметила да јој је паклица хиитса остала само са једном патрном, па је запалила ту једну.
И после је узела од мене, уз питање:"Је л' могу да ти попушим једну...."
Е, сад..ја не бих погрешно да протумачим њене речи, али...
да ли је ова изјава била двосмислена, или је заиста питала да запали један хиитс. Генерално, хиитс је именица мушког рода, а хиитс није цигарета (женског рода), тако да је можда за хиитс требала да каже:"Је л' могу да ти попушим један".
Ако може да ми одговорите у процентима вероватноће.
Нпр.
20 % шанси је да је мислила на хиитс,
80 % шанси да није мислила на хиитс
(не везујте се за ове проценте, они су само репрезентативни пример како би требало да опишете вероватноћу.