- Poruka
- 54.521
Za cim zalite, sta je to sto niste uradili u zivotu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto kazu,kasno je ....za kajanje!Искрено, не жалим ни за чим. Бар овако, на прву лопту. А нешто да се удубљујем, не могу. Недеља је...
Za cim zalite, sta je to sto niste uradili u zivotu?
Cudno je...s godinama sam postala svesna da je moj zivot otisao u pogresnom smeru...samo zbog jednog tvrdoglavo izgovorenog necu!Za cim zalite, sta je to sto niste uradili u zivotu?
bila bi mozda interesantna tema o dilemi koja menja zivotni put. Koja je to odluka koja menja sve?Možda sam mogla da živim neki drugačiji život..
Ponekad jedna odluka promeni čitav tok života.
No nije loše ispalo i ovako.
Ciji?Kriv za jedan upropasten zivot
Ulogovao sam se samo da potvrdim ovaj čemer.od onoga sto je mene moj zivot naucio je da postoji velika razilika izmedju onog sto neko zeli, moze i zivotne realnosti. Imao sam i sad imam puno zelja. Mogao sam, a ponekad sam jedva mogao, ali ni jedno ni drugo me nije sprecilo da ovo ili ono uradim (nekad se isplatilo, a nekad je bogami i kostalo, ili i jedno i drugo odjednom). Medjutim ono sto u svemu tome najvise smeta je zivotna realnost. Mnogo odluka u mom zivotu su posledice tog sto mi realnost nije dozvoljavala da mogu. To je prilicno gorko saznanje, i jedina olaksica u svemu tome je da mogu sebi da kazem - barem si probao, pa sad ako ne ide - ne ide. Vecina tih situacija je zavisila od nekih drugih ljudi i njihovih odluka ili cak istorijskog momenta.
Pomislio bi neko mozda da se zalim. Ili da mi je krivo. Ili cak da patim. Nimalo i nista od toga.Ulogovao sam se samo da potvrdim ovaj čemer.
Potpisujem ovo.
Što sticajem okolnosti nisam završila fakultet koji sam želela, već nešto deseto.Za cim zalite, sta je to sto niste uradili u zivotu?
Isto.Pomislio bi neko mozda da se zalim. Ili da mi je krivo. Ili cak da patim. Nimalo i nista od toga.
I ovoJa smatram da sam cak prilicno srecne ruke, za sve ono sto mi se desilo.
Takođe.Sve sto sam napisao posledica je logickog razmisljanja (to je mozda jedan od najvecih blagoslova mog zivota - pogotovo kad treba da se prebrode oni neki teski trenutci)
Napisah slično. Ne volim motivacione poruke, ja ih obaramJedna opaska mog drugara i umetnika mi je puno pomogla, i cesto je se setim: 'There are no problems, there are just challenges.' mozda i vama pomogne kad treba da odlucite nesto. Cesto je odluka samo stvar perspektive.