gost 254524
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakve gljivice, ovo su bre modrice, i mene to ni ne svrbi ni nista, samo tako stoji.
mislila sam na broj trombocita...jer to ukazuje na trombocitopeniju...vadim ja krv na 4 meseca jer sam malokrvna, ali nikad mi se tako nesto nije desilo. a malokrvna sam bukvalno od malena.
Ufm, imam i ja ovaj problem. Naidju periodi kada mi modrice prosto buknu po nogama, kao sto je sada slucaj. Samo se ujutru probudim i vidim nekoliko njih.Uglavnom su u predelu ispod kolena, oko kolena, ponekad i na butinama. Trenutno imam nekoliko njih i svaka je razlicite boje. Neke su tamnoljubicaste, neke zuckaste, plave, zelenkaste, braon. Nisam skoro vadila krvnu sliku, ali znam da sam pre kad su mi tako izlazile prekontrolisala krv i sve mi je bilo super. Ne razumem u cemu je problem, a znam da se nigde ne udarim. Nijedna me ne boli, ali me nerviraju kad tako stoje. Ajde sto se tice nosenja sorceva to vise-manje, ali se pitam da li je sa mojim zdravljem sve kako treba.
Društvo, našla sam ovu temu jer već mesec dana imam svrab po celom telu, od kako mi je krenula polenska alergija što je čudno jer me je uvek svrbela samo sluzokoža.
Ali glavni problem su mi modrice koje imam od češanja. To su čitavi podlivi.
Vidim da ste pisale da treba proveriti trombocite, ali i kad dobijem rezultate, šta dalje? Ne ide mi se kod lekara, nemam baš ni mnogo vremena, da li postoji nešto prirodno što treba da pojačam u ishrani ili da pijem neke biljne napitke? I da li to može samo od sebe prestati?
Inače sam malokrvna i imam nizak pritisak, a poslednjih mesec dana imam glavobolje koje su jako netipične za mene, a poslednjih nedelju dana me hvataju nesvestice, naročito ujutru.
Help!
A da probas suptilnije da se ceses? Ili da odes da ti prepisu neki antihistaminik...
Pokušaj s presnom hranom, nekima je pomoglo, a i proleće je, pravo vreme za početak...Društvo, našla sam ovu temu jer već mesec dana imam svrab po celom telu, od kako mi je krenula polenska alergija što je čudno jer me je uvek svrbela samo sluzokoža.
Ali glavni problem su mi modrice koje imam od češanja. To su čitavi podlivi.
Vidim da ste pisale da treba proveriti trombocite, ali i kad dobijem rezultate, šta dalje? Ne ide mi se kod lekara, nemam baš ni mnogo vremena, da li postoji nešto prirodno što treba da pojačam u ishrani ili da pijem neke biljne napitke? I da li to može samo od sebe prestati?
Inače sam malokrvna i imam nizak pritisak, a poslednjih mesec dana imam glavobolje koje su jako netipične za mene, a poslednjih nedelju dana me hvataju nesvestice, naročito ujutru.
Help!