Modni žiri

svidja mi se zhuta crnkinja i meleskinja... i vojv. kejt je lepa al shtomora bas toliko konzervativno, lepe su joj noge, malo gore neshto...
i kejti peri...
ove neek su namerno bez veze ruzne... a neke se obuku da izgledaju debelo?!
ok ove neke su glumice, lichnosti, pa je skoro svejedno sta obuku
mada aj nijedna kao nije bash nesto
kelly repa je bash bitch sto se kaze : )) ne pratim to inace
ove kejt obe su ok zbog njih samih (vinslet, blanshet)

...i meni su ok obe Kejt, Vinslet i Blancit, ok mi je i Penelopa, mini haljina na mladjanoj Tejlor mi se dopada, ok su mi Dzinifer i Naomi Vots, sasvim mi je ok i Kira, ume ona to...

...najmanje mi je ok Miranda Ker jer se ovako oblace ljudi koji ne znaju da se obuku. Ovo nije cak ni minimalizam vec baza neke advokatice iz nase neposredne okoline koju je mrzelo da se picani, mislim ja imam ovakvih haljina na kile i ne mislim da sam se obukla dobro kad ih nosim, preproste su...

Ana+Ivanovic+2012+Dubai+International+Film+QDa_5phqTjtx.jpg

ugbr:

e meni je ovo sve zajedno malo preterano. Haljina je lepa ali bukvalno vrišti, a kad na nju dođe još glomazan zlatan sat i prsten i tirkizni lak za nokte pa još ove cipele... Ne znam, previše, previše svega.
Samo mi se šminka sviđa.
Šta ti misliš?

ishvalise je u novinama, al meni se licno ne svidja....frizura ne ide uz njeno lice, ona je mnogo vise tip za jednostavnost i klasicnije modele, daleko bi bolje izgledala, bar meni.

Ne sviđaju mi se cipele, i smetaju mi sat i prsten (i boja noktiju) - to je baš višak. Ništa što vidim na slici nije baš nešto što bih izavrala za sebe, ali OK.
I mislim da je mnogo lepša sa drugačijom šminkom, ovde izgleda matoro.

ugbr:

e meni je ovo sve zajedno malo preterano. Haljina je lepa ali bukvalno vrišti, a kad na nju dođe još glomazan zlatan sat i prsten i tirkizni lak za nokte pa još ove cipele... Ne znam, previše, previše svega.
Samo mi se šminka sviđa.
Šta ti misliš?

...Slazem se sa tobom, iako imam ambivalentne emocije prema samoj pojavi koja pleni svezinom i diskretnim sarmom...Zena koja najbolje nosi visoku modu u casual stilu je, iz mog ugla, Elle MacPherson...Vecina njenih odevnih kombinacija ne bi bila i moj izbor u celini, ali njoj pristaju odlicno - refletkuju njenu licnost i ona se u njima dobro oseca, sto je i najvaznije za ukupan pozitivan utisak...

20120922100719alarab_16092012_1718.jpg

I Mirka ne zna da se obuce. Varira i nakaci na sebe svasta nesto bez smisla i razmisljanja. Trebalo bi da odabere osnovnu pricu pa da oko te price izgradi pojavu. Haljina je materijalizovana Afrika, eksplozivni sumrak u savani.
Ja bih je nosila sa zalizanom visokom pundjom, tamno zlatnim nakitom u africkom stilu i toplom sminkom, lakovi za nokte su totalna greska jer vuku na hladno a ne na toplo.

refletkuju njenu licnost i ona se u njima dobro oseca, sto je i najvaznije za ukupan pozitivan utisak...

Jeste, lepa je žena... ali mislim da joj u ipak nije bio potreban ovoliki šlic.
Tu sam malo šizofrena: mislim da žene imaju pravo da ostare, da je to prirodno i normalno, a onda se štrecnem kada vidim da neko izlaže sredovečne butkice... :) Ali stvarno mislim da bi izgledalo bolje da je šlic do kolena.

kake su ovo sado mazo cizme :sad2: a haljina ko dubretarska kesa :sad2:
zena bas nema mere, ide iz jednog ekstrema u drugi, a najbolje bi joj bilo da se drzi proverenih stvari, jer ni njeno lice ni telo ne mogu da iznesu kako treba eksperimentalnu odecu (ne znam kako drugacije da je nazovem), a ni preterano babastu, jer onda bude jos veci babisa :(

Stajling je sasvim dobar. Tom Ford je uvek znao da pogodi formu. Slicno je uradio i sa Gvinet Paltrou na dodeli ovogodisnjeg Oskara. Sminka, frizura, ton haljine, ton koze, kroj, tema...uz to daje licni pecat premijerama, bela haljina u Londonu je takodje izmenjene forme...

Ne znam za stajling al meni deluje užasno En..prenapadno, previše ' gledajte me gledajte me molim vas'.
Sklonija sam joj u prirodnim, toplim varijantama...mislim da je Trilijan odlično primetila..postoji malo njih koje bi mogle da prođu s ovim...ako su i same over the top.
Ovde mi je ...ebeš mi sve izgleda prljavo. I to ne u seksualnom nego u doslovnom smislu.

Pa znam ali cure, premijera najgledanijeg pozorisnog mjuzikla u istoriji, film Oskarovca, film koji je pravljen za Oskara, glumica koja odigrala ulogu za Oskara, film koji se pravi na pet - deset godina (u ovoj deceniji nijedan u prosloj Mulen ruz...) jel stvarno mislis da treba da bude stajling prirodne, tople devojcice:lol:? Odmah se setim ovogodisnje dodele Oskara, samo smo Baka i ja izvukle belu Fordovu haljinu a bas pre neki dan gledam kako je u istoriju mode sa ovogodisnje dodele otisla upravo ona, izmenjena forma je mac sa dve ostrice ali Ford danas, Mekvin do juce jednostavno znaju da rade te stvari:lol:

u opste nije bitna modna istorija ili sta god vec tog tipa vec ocito odsustvo estetike i nemogucnost modela da iznese to sto je trebalo da predstavi. osim toga ne znam cime je doticni bio inspirisan, ali pored toga sto izgleda ko kraljica deponije u toj kesi, lici i na wingsuit....a en na base jumpera bas i ne lici. jedna od zescih katastrofa, bar sto se mene tice. missim otisla je u istoriju (katastrofalne) mode i lejdi gagina biftek haljina, sto ne znaci da ima biulo koju poentu osim da izgleda...glupavo i otuzno :(
wing_suit_test.jpg

...Nekoliko licnosti sa domace javne scene...;)

Dragana-Cosic1.jpg

....Dragana Cosic...

Ilda-Saulic1.jpg

...Ilda Saulic...

Jelena-Toma%C5%A1evic.jpg

...Jelena Tomasevic...

Ilija-Bozoljac.jpg

...Ilija Bozoljac sa suprugom...

Natasa-Vojnovic.jpg

...Natasa Vojnovic...

Danijela-Dimitrovska.jpg

...Danijela Dimitrovska...

Danijela-Karic-Martac.jpg

...Danijela Karic Martac...

Zorana-i-Misa-Obradovic.jpg

...Zorana i Misa Obradovic...

ana-nikolic.jpg

...Ana Nikolic...

Bojana-Stojkovi%C4%873.jpg

...Bojana Stojkovic...

Sviđa mi se samo Nataša Vojnović, dobro izgleda. Iako baš ni ne vidim šta nosi, šljampavo je itd. ali ipak mi se dopada.
Natasa-Vojnovic.jpg

Sve ostale kombinacije su ili dosadne, ili previše, ili onaj 'šik po svaku cenu' koji uopšte nije šik.

Uh, kod nas, moglo bi se reci, raspad sistema. :D

Haljina na Jeleni Tomasevic nije losa, mada bih vise voljela da se vidi obuca, da je haljina malkice kraca.
Isto tako Danijela Dimitrovska nije lose obucena, ali radije bih da vidim na nogama neke bajkerke, onako bez mnogo detalja, super bi se uklopile uz jaknu i onda bih mogla reci da je to to. :ok:
Danijela Karic Martac, meni je ovo nekao simpaticno i skroz ok. Suknja je fantasticna, kao i ova jaknica preko. :super:
Moram priznati da nije losa haljina u Ane Nikolic, mada ne ide mi uz nju nikako, ali ako nista, izgleda bar pristojno u njoj.

Sve ostalo je nekako nakaradno ili sa previse detalja.

Back