Modni žiri

street style

kate bosworth
this_weeks_top_10_celebrity_street_style_looks.jpg

alexa chang

jessica alba

jessica biel
hey_inspo_this_weeks_top_10_best_dressed_celebs.jpg

jessica alba
hey_inspo_this_weeks_top_10_best_dressed_celebs.jpg

Jessica Alba ( u oba izdanja) i Jessica Biel su mi super skroz.

Kate..erm...ne...
Majica je lepa, suknja je lepa...zajedno, ne bas ali CAK bih i zazmurila i rekla ok ali patike su me dotukle.

Alexu obozavam do neba ali jedno veliko ne.

kate bosworth:
lepe patike i idu Ok uz sivi duks, ali suknja i tasnica su iz neke druge price.

alexa chang: bas je slatkis jedino bih aj neku drugu majicu uz ove cipale, ili da ostane majica al da izvuce preko suknjice, a da uzme neke druge cipele. Par kila vise bi joj dobrodoslo.

Jessica alba u cvetnoj haljini: divno.

Jessica biel: onako nista spec.

Miroslava - dopada mi se kombinacija boja mada je sa ovim crnim caapama malo previse tamno pogotovo leti. I cipele su mi bljak (ali mi se dopada boja).

Bokser (koji?) uzas, da ima neku majicu mozda bi bilo nesto bolje. Kakva mu je to dzidza bidza oko vrata? Bas ne volim kad muskarci nose nakit.

Njegova pratilja je samo malo buci ali sve u svemu OK (ne dopada mi se tasna i tetovaze, al to je moja predrasuda).

Kate Bosworth - Mint plisirana suknja je carobna, u potpunosti odgovara mom senzibilitetu. :)

Isabel Marant patike su postale must have komad, medjutim, mom oku ne prijaju.

Torba me najmanje dojmi, dok je duks sarmantan.

Prilicno eklekticna kombinacija.

Alexa - Dopada mi se taj rock chick, suknja svedenog kroja s romanticnim cvetnim printom uz dobru koznu jaknu i majicu s natpisom.

Cipele ne laskaju kombinaciji. Aleksina figura je prilicno ispijena, ne prija oku.

Jessica Alba - Obe kombinacije su divotne. :)

Duga, putena haljina, krupnog cvetnog printa, teksas prsluk i esarpa.

Jedino bih sandale zamenila nekima potpuno ravnim. Recimo, koznim rimljankama u boji viskija.

Pleated pantalone u boji tinte, uz leprsavu tuniku koja meko obavija telo i teksas kosulju.

Sjajne oksfordice koje koloritom savrseno odgovaraju kombinaciji. Panama sesir kao opulentan zacin.

Dobre naocare, duga ogrlica i niska narukvica. Odlicno! :)

Jessica Biel - Bluza od nekakvog divnog, putenog, tananog materijala nalik gazi il' lanu, mi se dopada.

Njena koralna boja takodje. Tasna je svevremenska. Pantalone (kais!) i cipele ne ljubim.

Mira Duma - Korektno, Neinspirativno. Ziheraski.

Ova zena u crvenom je samo zeznula dubinu izreza na haljini. Sve ostalo je ok. Takva je kakva je, sta moze, ali haljina je pristojnog kroja, izuzev dela oko grudi.

Obe Albine slike su slatke. Na prvoj bih promenila cipele, uz maxi haljinu licno volim da vidim ili ravno ili platforme od drveta, pruca, konopca.
Dzesika Bil mi je ok. Deo oko usana mi dodje cudan al' dobro, to je sitnica.
Miroslava mi se ne dopada. Stikla duza od potkolenice. Uz to je previse doterana a meni se to ne dopada.
Alexa mi je postala em dosadna em krzljava. Ovo vise nije mrsavo vec prelazi u zakrzljalost, sta ce joj to...ako ovako nastavi vise joj nista nece lepo pristajati...
Na prvoj fotografiji mi se dopada frizura...i duks, dalje ne bih isla.

Samo Seka Aleksic moze da ucini da ovako lijepa haljina izgleda jeftino. Ona je sinonim za neukus i vulgarnost.

Ne znam sta je ruznije na Alexi Chang, dal' ta suknja, ili te noge, obuca, ili njen izraz lica :lol:

Kate Bosworth- spajanje nespojivog. Dzemper i suknja. Uz to... ovo cudo od ... patika? :think: Ocjena -1.
Goru kombinaciju odavno nisam vidjela. Uzasavam se tih eksperimenata pod izgovorom modne smjelosti. No no.

Kombinacija Jessice Biel je jako lijepa. Ne bi je ubilo da oceslja kosu ako joj se vec ne ide kod frizera :) Alba je jako lijepa i izgleda svjeze :D

Poslednja izmena:
Bokser (koji?) uzas, da ima neku majicu mozda bi bilo nesto bolje. Kakva mu je to dzidza bidza oko vrata? Bas ne volim kad muskarci nose nakit.

Njegova pratilja je samo malo buci ali sve u svemu OK (ne dopada mi se tasna i tetovaze, al to je moja predrasuda).
Džidža bidža je koliko vidim ono što se stavlja bebama oko vrata kad im niču zubi. Ćilibar.
Ili mu je inspiracija bio Bajaga i Od bižuterije do ćilibara ili Seka očajno želi bebu pa kad nema bebu onda daj šta daš. Onda je to još i žalosno...

Jesam ozbiljna. :) Deo su mene, mog vokabulara.

Iako ne razumem koji izraz ili opis nije doličan. :)
Ti si naš Leopold iz Kejt i Leopold. Leopold od pre Vuka Karadžića.
Nadam se samo da tako pričaš i u stvarnom životu. :cool:

Nego,

Stvarno ne znate ko je Seka Aleksić?!?!?!
Odakle ta potreba za uvijanjem u plišane rukavice ovde, nikad mi neće biti jasno...

ili ej kafano necu vise :lol:
ja sam bar deset sekundi uporedjivala dekoltee... mahinalno... na njen sam ljubomorna a na njegov mi se :bljak: pa gde bre nadje ovaj providan dzemperic, a tek ova ogrlica od susenih semenki
haljina je bas lepa, jos ako je do kolena :ok:

Ti bi volela da imaš ovakav dekolte? Meni se uopšte ne sviđa, deluje mi nekako masno i domaćinski ko seljačka snajka :lol:

Back