gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Ovo je slatko, i bilo je smatrano za normalan izgled kad sam ja bila u njenim godinama, a bogami i dalje je, na drugim prostorima... a sada su šanse da nalateiš na nekog ovako obučenog kod nas minimalne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kate Middelton u haljini Roksande Ilincic
![]()
![]()
Nema te odeće u kojoj ona ne bi sijala 

Za dorucak kuvano jaje, za rucak borovnice, za veceru sok od pomorandze... tako sam negde procitala... i vezba, par sati svakodnevno. Ja bih krepala og gladi posle 3 dana.
Ova žena bi izgledala kao milion dolara sve i da obuče plastićnu kesuNema te odeće u kojoj ona ne bi sijala
Neke stvari nose ljude, a ona je ta koja nosi stvari![]()
Za dorucak kuvano jaje, za rucak borovnice, za veceru sok od pomorandze... tako sam negde procitala... i vezba, par sati svakodnevno. Ja bih krepala og gladi posle 3 dana.

Ova žena bi izgledala kao milion dolara sve i da obuče plastićnu kesuNema te odeće u kojoj ona ne bi sijala
Neke stvari nose ljude, a ona je ta koja nosi stvari![]()
ja se ovako oblačim, skoro uvek, casual je zakonOvo je slatko, i bilo je smatrano za normalan izgled kad sam ja bila u njenim godinama, a bogami i dalje je, na drugim prostorima... a sada su šanse da nalateiš na nekog ovako obučenog kod nas minimalne.
Ovo je slatko, i bilo je smatrano za normalan izgled kad sam ja bila u njenim godinama, a bogami i dalje je, na drugim prostorima... a sada su šanse da nalateiš na nekog ovako obučenog kod nas minimalne.
inače liče kao da su u srodstvuda, slazem se, to je malko cudno jel da, a ko ti je lepsi?super kombinezon ili komplet ne vidim najboljeinače liče kao da su u srodstvu
Chizs Krajst, da ti nije neki rod, strina, ujna?!
http://www.google.com/imgres?imgurl...ge=5&ndsp=16&ved=1t:429,r:11,s:73&tx=90&ty=76
morate priznati da ovde izgledaju svetski. nego, jel bi ona trebalo malko da smrsa?
yeeeeeeeeeey, a sta mislis jel bi ona mogla malko da smrsa?Odlično![]()