Modni žiri

Nekada je postajala organizacija koja je oporezovala sund ili kic u muzici, umjetnosti... Ne znam kako se zvala.
Licno, nisam kompetantan da bilo sto proglasim kicom ili shundom. Neko u kicu vidi umjetnost neko pak ne. Svi smo razliciti.

Rijeci poput "fuj" i "bljak" ti ne smetaju vidim. :lol:
a sto bi mi smetale?

ako nisi kompetentan,za pocetak se pozabavi definicijama istih pa posle nekog vremena vec se ulazi u semu,i ima neki opseg stvari koji se otprilike moze tu svrstati iako granice tolerancije variraju od coveka do coveka neznatno...mada se odnosi pre svega na umetnost,recimo da se i moda moze tu negde svrstati.

eto ja imam drugaricu koja je javno rekla da voli kicastve stvari i da ih rado nosi,i oseca se mnogo bolje od tada :D mozda bi trebalo da pokusas sa tim pristupom :mrgreen:

a sto bi mi smetale?

ako nisi kompetentan,za pocetak se pozabavi definicijama istih pa posle nekog vremena vec se ulazi u semu,i ima neki opseg stvari koji se otprilike moze tu svrstati iako granice tolerancije variraju od coveka do coveka neznatno...mada se odnosi pre svega na umetnost,recimo da se i moda moze tu negde svrstati.

eto ja imam drugaricu koja je javno rekla da voli kicastve stvari i da ih rado nosi,i oseca se mnogo bolje od tada :D mozda bi trebalo da pokusas sa tim pristupom :mrgreen:

Mislim da su te dvije rijeci ulicarske da ne upotrijebim koju drugu. Kic - recimo.

Znaci ni ti ne znas kako se zvala ona organizacija a bas pomislih da si tamo bila uposlena :lol: (nemoj uzeti za zlo. Obicna sala)

Ma apsolutno sam za to da se ljudima, zenama i muskarcima, da sloboda u svom licnom izrazu pa makar on bio i pogresan. Pobogu, i ukus i stil... sve se mijenja kod svakog od nas po na osob. Iz licnog primjera kazem da sam nekada obozavao plavu boju koju sada ne preferiram, ne da je ne volim, jednostavno mi ne prija. Kao sedmogodisnji klinac sam volio jednu vrstu muzike ali zato sa 10 ili 11 sam formirarao nekakav ukus koji je vremenom dozivio transformacije. Sada recimo za ono sto nisam volio i za sto sam bio spreman reci: " to ne valja", sada kazem da je super. Naravno kazem moje znanje tada nije bilo na sadasnjem nivou. Dakle... mijenjamo se. Ucimo i to svakim danom.

A kolegica.. pa da. Osobe svjesne da je nesto kic i svjesno furaju to. To su osobe koje me fasciniraju.

victoria_beckham_2119479.jpg
victoria_beckham_5216571.jpg
victoria_beckham_2196127.jpg
victoria_beckham_2329064.jpg
victoria_beckham_2407681.jpg
victoria_beckham_5269839.jpg
victoria_beckham_5208855.jpg

...Mrs. Beckham...

moje misljenje o viktoriji je da se u odnosu na kolicinu novca koju ulaze u odecu oblaci veoma lose. odeca je previse jednostavna da bi odavala bilo kakav utisak o njoj i samom izboru ( i ne kazem klasicna nego bas ono jednostavna,ko recimo skolska uniforma ili tako sto) i nosi previse tamne boje na svim slikama...osim ovaj beli kaputic koji je meni iskreno previse bez oblika i ne ide joj uz figuru.

ono sto mi se svidja kod svih slika,osim kod poslednje (a to je zbog platformi koje ne volim bas previse a koje mi ne idu na onakvu cizmu) jeste sto je svaki od izbora cipela prilicno klasican i jednostavan model a vrlo jasan u eleganciji.

sve u svemu jedino mi je sesta (pretposlednja kombinacija u neku ruku ok) jer jedino na njoj je izgleda ustogljeno i ima ravnu i otvorenu obucu...ipak moglo je umesto crnog sakoa nesto drugo :)

mene kod Viktorije nervira izbor velicine cipela-ili su joj velike (druga slika),ili joj onaj prednji deo kratak, pa se vidi prsti (treca slika), kao da ih je jedva ugurala u cipelu:lol:

Poslednja izmena:
Sanda Bulok - suvise jednostavno da bih nesto posebno komentarisala.
Anastasia - onako, nije lose, nije ruzno...al mi se nesto posebno ne dopada kombinacija.Ni najmanje nije glam, niti kao originalna...Papuce, farke, jaknica, simpa, recimo skroz cipkana majica mi je grozna, uzasno mi deluje jeftino i cini mi se da onda citava komb.deluje jeftino, bas zbog takve majice.Zna ona mnogo bolje.

mini,ne znam ko je ova crnkinja...
obučena je elegantno...i jednostavno...i lepo joj stoji:)

megan_fox_pink_dress_4.jpg
megan-fox-sexy-dress-005.jpg
http://4.***************/_J1J4Wdu4jeU/SfZXFg7547I/AAAAAAAAS84/Yw7k6BiEsmI/s400/Megan+Fox+Tight+Dress+3.jpg

To je Megan Fox....holivudska glumica....nova hot riba tamo.. :))) Ovo pink slika mi je fenomenalna, mozda sto mi je to omiljena boja :) Ova druga mi je ocajna...mrzim kad neko nacicka pet lancica, ogrlica ili sta vec...jedino sto joj je lepa kosa :)

Slika 1.Ne svidja mi se.Narukvice su visak,kao i te mrezaste carapeNe prilici joj takva haljina
2.Ok,dnevna varijanta
3.Bez nakita i onda je ok
4.Ok,kao svaka obicna curica

Najvise mi se dopada na slici br 2:)

Back