Modni žiri

Beyonce
beyonce_philippines2.jpg

samo da je malo drugacija majica, ova mi je bas sportska.
ali mi se svidja ovaj fazon. farmerke, dobre stikle i torba, vece mindjuse... u tom se najbolje osjecam.

Divno Ksenija.

Anesandara Ambrozio izgleda fenmenalno. Sve na njoj je onako kako treba. Mozda ta bijela torba malo odudara ali nema veze. Stil je takav da trpi sve.

Nego da vidimo sinocnju kombinaciju Renee Zellweger . Dakle fotke od 19.avgusta 2009. godine.

Divno Ksenija.

Anesandara Ambrozio izgleda fenmenalno. Sve na njoj je onako kako treba. Mozda ta bijela torba malo odudara ali nema veze. Stil je takav da trpi sve.

Nego da vidimo sinocnju kombinaciju Renee Zellweger . Dakle fotke od 19.avgusta 2009. godine.

previse mi je haljina kicasta i neukusna...tako da bi ocena bila 2

Poslednja izmena:

NEEEEEEEE nemoj me dirati u Beyonce !

Juce sam bio sa njom u drustvu i razgovarao par minuta

(bez zezanja, ne salim se)

:super:

+10

:lol: moram malo i nju da potkačim na ovoj temi, ali vrlo retko :D

Rene Zalveger - hrabar izbor narandžaste boje, pa još i svetlucave, ali zato su sandale malo mirnije, nije loše 7/10

Poslednja izmena:
Zelveger- grozna haljina. Boja je bezveze, materijal kao plasticna kesa a i mislim da joj je malo tesna u dupetu.
Bijonse-svidja mi se kombinacija ogrlice i esarpe...
Ambrosio-mnogo lepa tunika. Ja celo leto trazim istu takvu i nikako da nadjem. Sve na sta sam naisla mi deluje kao sa ulice, a njena ne verujem da je takva...

Kameron ima problem sa grudima na prve dve slike. Na prvoj ne nosi brushalter, ali su joj lepe farmerke. Na drugoj nosi crni brushalter na belu poluprovidnu majicu sto je apsolutno grozno. Treca bi jos i mogla da prodje, ali mi se torba uopste ne svidja...

Hajde sad malo avangarde:
agyness-deyn.jpeg

beyonce izgleda apsolutno odvratno i jeftino u ovoj odeci,zlatne cipele i srebrna torba uz ovu belu majicu u stilu tezge kraj buvljaka i boja kose koja joj apsolutno ne stoji a i jos vuce na sargarepu,nula nad nulama :neutral:

ambrosio super izgleda,rene mi previse sljasti,u globalu mi se svidja stil cameron i svidja mi se stil koji potencira agyness - e da super mi je kombinacija jace boje carapa sa nekom boja koja je neka vrsta kontrasta,druga kombinacija mi se svidja,iako su mi obe torbe jako ruzne.

Svidja mi se kako je obucena devojcica pored Sindy.

Jel mozete da ne navodite slike u postu koji je odmah ispod posta koji komentarisete?
Prave se samo vestacke strane na temi, a novih ideja slabo ima.
Evo, prebrojte samo koliko je istih slika ponovljeno samo na ovoj jednoj strani...
Cisto, ideja...

druga kombinacija mi je najlepsa,zapravo majica mi se svidja iako nisam neki fan kombinovanja belog i krem...ipak,na njoj ovo lepo izgleda.sandale izgledaju zanimljivo. ok mi je i prva kombinacija,klasicna i verovatno bi svakom lepo stajala.

treca mi se ne svidja u opste.skroz mi je bapska....pojedinacni delovi da su se ukombinovali sa necim drugim pretpostavljam da bi igledali ok,ali ova roze rolka sa tufnastom/cvetnom suknjom i sesirom i ovim cegerom,bas bzvz.

u poslednjoj kombinaciji,ova majica mi je potpuno bez oblika,izgleda kao da je napravljena od obicne bele plahte,da bar ima vise detalja ili da je providnija bilo bi ok,ovako mi se ne svidja.mada opet,lepe sandale :)

Back