Modni žiri

http://4.***************/-Vyn7WQmsyDM/UNaq59nWSrI/AAAAAAAAJ6Y/vGKF8sq1UfA/s640/rom.jpg
Megan Fox
In Roland Mouret
('Pigalle' pumps by Christian Louboutin)
At a 'Tonight Show with Jay Leno' appearance in Burbank, California​

Sviđa mi se Olivia Palermo ovde, vrlo toplo i melanholično deluje.
Sviđa mi se i Gvinetica, posebno jaknica crvena...promenila bih farmerke i čizme doduše

A ne verujem da ću ovo reći, simpatična mi je i The Duchess of Cambridge. Nije haljina genijalna ali iz nekog razloga, ona mi je lepa na ovoj slici...

Dopada mi se samo ova haljina. Ko bi rekao, inače ne volim cvetne dezene, ali ova haljina mi se dopada - elegantna je i ženstvena... i nekako neočekivana. Svi ostali imaju nešto usko, jednobojno ili sa šljokicama, a ova haljina je kao iz nekog drugog vremena. Lepa frizura, takođe ženstvena, na neamazonski način.

http://4.***************/-ulM_cvllFRo/UMv4WwpOUqI/AAAAAAAAJpw/OdgyoBvXIpg/s640/best+dressed.jpg

Me gusta mucho ova haljinica na Kejt i to kako je ona nosi!

67413325642400203_DTUZrtq2_c.jpg

Da li je ovo haljina ili bluza sa suknjom, ne znam, ali ovo je alarmantno NE, NE, NE, NE, NE i opet NE!

Obuća je prosto savršena, ali jedva da je primetiš od šoka koji vrišti svojom goropadnošću od vrata do članaka.

Šta se desi nekom stilisti u glavi da ovako obuče klijenta i, još gore, ima li išta u glavi onaj koji pristane da se od njega pravi ovakva smejurija?

Evo načina da žena bude seksi, a istovremeno da ne da povoda da u ikakvom kontekstu njena odevna kombinacija bude omalovažena kao vulgarna.
Po meni je ovo sjajno. Kako se dopada (i da li se sviđa) vama?

Camilla Belle in Ralph Lauren

186617978279444881_mJc80sJu_c.jpg

Evo načina da žena bude seksi, a istovremeno da ne da povoda da u ikakvom kontekstu njena odevna kombinacija bude omalovažena kao vulgarna.
Po meni je ovo sjajno. Kako se dopada (i da li se sviđa) vama?

Camilla Belle in Ralph Lauren

186617978279444881_mJc80sJu_c.jpg

Ovo je nesto najljepse sto sam vidjela u poslednje vrijeme. Haljina je mnogo dobra i odlicno joj stoji, samo mi se boja ruza ne dopada, mislim da neka neutralnija nijansa isla bolje uz cijelu kombinaciju. Steta sto se ne vidi obuca, jer me interesuje sta je obula. z:lol:

Ralph Loren-SAVRŠENO!
Boja ruža-hmmm, u drugoj varijanti mi se ne bi dopala, ali u ovoj je dobitna kombinacija, jer bi bilo previše monotono i neupadljivo da je savila neku nežnu, nenaglašenu boju.

To i jeste problem kod recimo bele haljinice na plavoj personi-sve je nekako bezlično, nema naglaska niti dopadljivih detalja, sve se nekako stopilo.

Haha, sestre Fanning su uvek loše obučene...ja jako volim kad devojka ima svetao ten ali njih dve uopšte taj ten nikako ne koriste na dobar način..
sad si me podsetio...evo nešto još novije

PD+EFOC+DFNR+JEstina+1.jpg

Dakotina bela haljinica mi se zapravo sviđa ali pobogu devojke....

Back