alal mislis da ovo pitanje zasluzuje posebnu temu?pocele smo da offtopicimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alal je sad u transu
pa ne znam koliko ce biti interesovanje, ali moze sto da ne...iseckaj od pitanja: jeste li citali emocionalnu int.alal mislis da ovo pitanje zasluzuje posebnu temu?pocele smo da offtopicimo

ocepa ne znam koliko ce biti interesovanje, ali moze sto da ne...iseckaj od pitanja: jeste li citali emocionalnu int.pa cemo da vidimo oce li biti fajta
![]()

toalet papir da ili ne?hajmo hani, dusoako moze neki intrigantniji naslov daj brzo predlog jurim na tusiranje
Iz licnog iskustva tvrdim - fatalna privlacnost postoji.U svakom veku.Da li ces joj se prepustiti ili ne je stvar tvoje razumne odluke.I iskreno zalim sve one koji nesto tako nisu osetili.Nisu dovoljne reci da to opises, to jednostavno OSETIS. Mozda je to neka hemija, mozda je vezano za seks, ima hiljadu mozda.Ali sigurno je da od 1000 ljudi suprotnog pola koje upoznate, samo jedan (ili nijedan) bude taj "fatalni". Upozitivnom ili negativnom pravcu to vec uslavljavaju neke druge stvari

i mene istone znam,meni je to sve nekako bljutavo,jao ne znam kako da se izrazim a da ne ispadnem snob
u smislu da mi se digne kosa na glavi kad mi kazu kako ne mogu da zive bez knjiga(a ono na polici pomenuti koeljo,pa den braun,pa put kojim se redje ide prvenac cini mi se i onda ide mirjam) i onda kao oni se tripuju da su saznali nesto mnogo bitno a nisu ni zagrebali po povrsini,nervira me taj momenat konkretno-naucio sam glagol to be i sad cu da svima pricam da govorim engleski

toliko puta mi se desilo da krenem da citam knjigu i da je toliko isprazna,da nikakav utisak ne ostavlja i da je cesto ostavim na pola ili procitam pa se posle pokajem zasto sam uopste pokusavala da je citam jer je bilo potpuno gubljenje vremena
a knjigu su najcesce nahvalili najstranije,ili je best seller ili tako nesto.a ono suplje ko zub.
pih da sam znala da cemo da se slozimo ne bih ni otvarala![]()

pa ko je lud helen da se sa tobom svađa =(

upristojile smo se,sad samo diskutujemo sta cemo da obucemo ili sta citamo (minimum social)parka lamur tuzur![]()
za svadju je bolje nesto konkretnije - da se bar podelimo u dva tabora. npr: grad vs selo, qurve vs cistunice; potencijali: kuvanje vesa ili ne/izuvanje, mobilni i preturanje / drugarice mog decka...
cudno, odavno nije bilo tema sa sexom na kutku