Moderna psihologija,da ili ne

evo ja cu malo da kontriram cisto rasprave radi :D a i moram cini mi se pozivala sam se po koji put na EI pomenutog autora pa da ne ispadne da sam to naprasno zaboravila:)

ja moram da naglasim da EI ne mogu da poistovetim sa onim sto ja smatram popularnom psihologijom, tj naslovima tipa "muskarci su sa marsa, zene sa venere" ili " xx nacina kako biti uspesan u bla bla vec cemu" , "x nacina da promenite svoj zivot" i sl... knjiga jeste napisana da bi je i nestrucno lice moglo razumeti, ali ne mislim da su teorije koje zastupa isprazne ili nude brz put do prosvetljenja. stavise ja ne znam mnogo ljudi koji su u stanju da primene pa cak ni mali postotak stvari koje se mogu naci u ovoj knjizi.

mislim, smesno je imati jednu "bibliju" i time mahati kad god je potrebno naci odgovor na neko pitanje, ali takodje mi je klasifikacija svega sto vuce na popularnu psihologiju kao tolet papir literature definitivno snobovska. pogotovo sto se za razliku od p.koelja ovde ne radi o knjizevnosti-umetnickim dostignucima vec o nekom vidu obraziovanja.

heheheh
ja je ne procitah do kraja, mada je ne bih ubacila u trash sa kojim sam se srela "zene i muskarici..blah blah".....
ali put kojim swe redje ide je bas super, podsticajna knjiga

Bez obzira, smatram da vecina tih knjiga ima odlomke casopisima za zene...i muskrce...muskarcine!!
:)

AAA???
Heheheh

e,pa citala sam to u osnivnoj skoli i mozda pocetak srednje..sta znam,nista nisam izgubila citajuci to,ali nista nisam ni dobila....sada mi je sve to smesno,ali ima ljudi kojima te knjige npr mnogo znace...lose je ono sto je neko vec spomenuo da se covek zadrzi na citanju toga,da mu to bude vrhunac bilo sa aspekta same psihologije bilo sa aspekta knjizevnosti...

Back