moderatori

joockey:
Ali zashtoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?
Hmm..ovaj zasto?
Reci gde da je strpam?Ili mi bar ti reci...mislim da nije uredu......Shta sad si postao moderator i bla bla bla moze da radis sta hoces i da zakljucavas teme i bla bla bla
E to nemoj da strpas nigde.
Ako imas problem sa funkcionisanjem foruma ti se obrati Adminu, a ne gde stignes.

mistress:
Кулиража:
mistress:
E,Agent Orange,evo ti orden za patience :!:
Ova tema je koliko je meni poznato zalepljena zato da bi se uputile kritike moderatorima sa nekim razlozima, a ne za chat ili provociranje.
Ubuduce ce takvi postovi biti brisani.
Ovo nije bio chat,jos manje provokacija!Pohvale ne dolaze u obzir?
Uostalom on i ja smo se razumeli.
Ma ne trazim pohvale i nisam mislio na tebe vec na joockeya.

E, stara poslovica kaze "SVI SE BORE DA DODJU DO BESJEDE A KAD DODJU DO BESJEDE VOLEO BI DA NE SJEDE"

Tako je i sa ovim.. Svi nesto pitaju sto ovo, sto ono, zasto ovako, sto onako, sto mi je ovo ili ono...

Inicirao sam temu koju je Agent okacio kao ljepljivu da ljudi ovde kazu sta im smeta, sta ih boli, sta valja sta ne valja, i ISPADE da niko nema hrabrosti da kaze nista sem nekih sitnih prepucavanja..

Dakle ajmo ljudi budite frajeri ili kako vec zelite da se nazivate pa recite sada moderatorima u BRK sta vam smeta kod njih ili na forumima uopste...

Ovo je pravo mjesto za to da ne gledamo posebne postove na ovu temu jer mrsko mi je vise da citam postove koji govore o ovome a da nije na ovom mjestu...

OVDE BUDITE ONO STO JESTE I RECITE MODERATORIMA U BRK STA IMATE DA IM KAZETE... Cika ako smijete ... Hiiiii...

Imam ja nešto da kažem za dnevnik :D Kritika ali šta ću...

Na podforumu Softwer mi je zaključano nekoliko tema sa obrazloženjem da je već bilo i da koristim pretragu. Dobro, iskoristio sam pregtragu i sa malo muke sam našao. Ali u poslednje vreme svaka druga tema se zaključava zbog istog razloga. Podforum Softwer ima preko 13000 postova i od tih 13000 koja god tema da se postavi mora da je bar dva puta bila od početka rada foruma. Pa onda uopšte ne bi trebalo da se postavljaju teme već samo da se koristi pretraga i eto odgovora

:?

@Kuliraža

Kad već zaključavaš teme sa tim argumentom kako vidim najnovijim članovima krstarice koji se još ne snalaze, bar im stavi link gde je to bilo. Inače izvini što tebe izdvajam, ali sam primetio da ti to najviše radiš :?

Eto GZ, ipak neko sme da kritikuje :D

@Shone83
Teme koje su bile 2-3 puta se uglavnom ne brisu, vec se brisu one koje se ponavljaju po 100 puta ili kad ima ista takva tema vec na prvoj ili drugoj strani.
A ima dosta slucajeva gde su ljudi postavljali teme, a isti takav naslov je u lepljivoj temi.

A sto se tice novijih clanova, dosta puta se desavalo da neko sa 2-3 poruke iskopa temu staru nekoliko meseci i pita u vezi toga.
Dalje, dosta nasih foruma je radjeno na Engleskom i kad su postavljani samo su instalirani, bez preuredjivanja.
Ovaj je toliko osakacen i toliko opcija nema koliko imaju drugi forumi i jos je na srpskom jeziku i sve sto treba se nalazi u jednom redu.

Stvarno ne vidim ko tu ne moze da se snadje.

A sta bi ti hteo easy money, e nema toga, prvo treba da se dobro izblejis na forumu do jedno 2000 poruka, da imas debelu vezu kod admina i ostalih, da poznajes bar 5 moderatora koji ce te preporuciti, da bidnes fin prema ljudima i da ih ne smaras...i sve sto ide uz to, pa onda mozes razmisliti o mod. mestu. :)

I da zivim na planini........E kuliraza jel bi me preporucio???Onako drugarski????
Mislim ipak sam dobar prema tebi i ne samaram te...a i imam smisla za ove stvari....
P.s Nije me bilo 3 dana jr je pao jedan format...

Back