MODERATORI, AKO SADA SMETE, DODJITE I JAVNO RECITE KO BRISE MOJE POSOTVE I ZASTO!!!!!

sveznalo

Ističe se
Poruka
2.834
VISE MI JE DOSADILO, STA GOD DA KAZEM, NEKO OBRISE, BILO TO U MOJU ODBRANU ILI MOJ SPAM, ODMAH SE BRISE, DOK OD DRAGE NAM COBANICE I NJENE KOMPANIJE, POSTOVI OSTAJU NETAKNUTI, KRAJNJE STE BEZOBRAZNI, MOLIM I SUPER-MODERATORE DA OBRATE PAZNJU NA OVO JER JE TO DISKRIMINACIJA, CISTA ZLOBA I PAKOST NEKIH LJUDI KOJI IZ NE ZNAM KOG RAZLOGA TO CINE!
TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA, NA OVAKO UGLEDNOM SAJTU POPUT KRSTARICE DA RADITE OVAKVE STVARI, STIDITE SE I PONOSITE SE SVOJIM POSTUPCIMA, MENE NECETE IZNERVIRATI, ALI KAD TAD CETE ODGOVARATI, TO VAM OBECAVAM!!!!

VISE MI JE DOSADILO, STA GOD DA KAZEM, NEKO OBRISE, BILO TO U MOJU ODBRANU ILI MOJ SPAM, ODMAH SE BRISE, DOK OD DRAGE NAM COBANICE I NJENE KOMPANIJE, POSTOVI OSTAJU NETAKNUTI, KRAJNJE STE BEZOBRAZNI, MOLIM I SUPER-MODERATORE DA OBRATE PAZNJU NA OVO JER JE TO DISKRIMINACIJA, CISTA ZLOBA I PAKOST NEKIH LJUDI KOJI IZ NE ZNAM KOG RAZLOGA TO CINE!
TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA, NA OVAKO UGLEDNOM SAJTU POPUT KRSTARICE DA RADITE OVAKVE STVARI, STIDITE SE I PONOSITE SE SVOJIM POSTUPCIMA, MENE NECETE IZNERVIRATI, ALI KAD TAD CETE ODGOVARATI, TO VAM OBECAVAM!!!!

Opusti se ima ovde dosta clanova kojima se sve tolerise dok se drugima brisu postovi za stvarno smesne stvari...

Lele Sveznalo jos od kad te nisam vido.... pa ko ti to brise postove,samo mi reci,da im ludi kengur vuk raspodeli losu karmu!? :D:);):lol:

ja se bas cudio de si nestao,sto te nema....kad ono,tebi neko brise postove...
ono jes,primetio sam,par mojih postova je takodje nestalo.... ali tebe bre skroz izbrisali...necuveno. :confused::confused:

Au, al je neko ljut...:D
Salu na stranu, prvi te put vidim na ovom pdf-u, tako da ne sumnjam da si na crnoj listi!

zato sto uglavnom ne pisem mnogo, tek ponekad, ranije sam vise, ali ne skidam se sa pdfa i stvarno sve citam, a kad dodje neko pametan poput cobanice i spamuje i vredja nekog, onda intervenisem i to se zavrsi brisanjem postova!
Moderatori naravno cute jer im je receno da se prema nekima ophode drugacije od drugih...
Uglavnom tipicna nepravda za stvaran zivot, ali za virtuelan je sramota!

Opusti se ima ovde dosta clanova kojima se sve tolerise dok se drugima brisu postovi za stvarno smesne stvari...

zato treba da se svi zajedno dignemo, odemo kod super moderatora i vidimo sta ce onda da se desi!
Lele Sveznalo jos od kad te nisam vido.... pa ko ti to brise postove,samo mi reci,da im ludi kengur vuk raspodeli losu karmu!? :D:);):lol:

ja se bas cudio de si nestao,sto te nema....kad ono,tebi neko brise postove...
ono jes,primetio sam,par mojih postova je takodje nestalo.... ali tebe bre skroz izbrisali...necuveno. :confused::confused:

Vuce, i ima me i nema me, mahom ja nisam pisao, ali i kad napisem, oni obrisu!

Back