Модератор на подфоруму "Политика" по свом нахођењу преправља уводне коментаре и уписе који не крше правилник

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
...И тиме модератор на најгрубљи начин са своје стране крши правила форума јер то модератори не смеју да раде. Питање је: чему то, и - докле?

Ево само један, али свеж пример, а могао бих и више да вам поставим јер већ неко време правим screenshots, претпостављајући да ће мој уводни коментар да буде грубо преправљен, да би их затим послао Администратору.

Мој изворни коментар на теми коју сам данас отворио: "Аustrija će zabraniti ustaško orgijanje u Blajburgu! Srbi to traže godinama, najzad im je želja uslišena! Šta će sada Zagreb?!"

1637772127793.png

А ово је преправљен коментар од стране модератора:

1637772725405.png

Молим да ми се објасни зашто је мој коментар преправљен, јер правилник [btw када моја маленкост у уводном коментару "прекрши правилник", модератор не преправља уводни коментар већ ми промптно закључа тему] ни у чему нисам прекршио? Мислим да се овде ради о личном анимозитету модератора према мојој маленкости, те покушава да ми на овај начин напакости!

Rešenje
Ne znam ko ti je prepravljao ali jezik na Krstarici je srpski tako da moderator nije prekrsio nijedno pravilo.

Tribalo, lipoj- nije srpski.

Zapravo ti je ceo komentar napisan kao politicka parola sto takodje nije dozvoljeno.
Ne znam ko ti je prepravljao ali jezik na Krstarici je srpski tako da moderator nije prekrsio nijedno pravilo.

Zapravo ti je ceo komentar napisan kao politicka parola sto takodje nije dozvoljeno.

Rešenje

Па модератор сам не пише српским, већ босанским језиком.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back