Moderator na Fudbalu - Vaš stav???

Kakav je preostali moderator na Fudbalu???

• Moderator je odličan (bez mane)

glasova: 7 23,3%
  • Moderator je dobar (ok al' može se to i bolje odrađivati)

glasova: 3 10,0%
  • Moderator je loš (često se gubi i kiksira u raspolaganju ovlaštenja)

glasova: 1 3,3%
  • Moderator je očajan (katastrofa od objektivnosti)

glasova: 15 50,0%
  • Suzdržan stav

glasova: 4 13,3%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštovani korisnici foruma, moram da vas obavestim da FLUID nikad nije postojao!!! On je bio plod vaše mašte. Sve što ste pročitali da je on pisao isto ne postoji. To je samo bio privid. Sve te reči su izmišljene i svaka sličnost sa stvarnošću je nenamerna.

Svako ko želi da svoju maštu i privid zagolica ponovo može se obratiti FLUID-u. Mogao bih on da napiše ovde svakom ponaosob po koju reč. Ali on je nestao i nije u mogućnosti to da uradi. Ko želi da oseti kako je to nestati, neka nestane. To je stvar ponosa i časti! :wink:

P.S.
FLUID nije ni glasao, znate već zbog čega. Zbog ponosa i časti!

Težak zaborav, za srećan put! (Partibrejkers)

Umalo da zaboravim da prenesem od FLUID-a najsrdačniji pozdrav korisniku JekaiGeorge, jednom iskrenom stvorenju koje na ovaj forum donosi mnogo pozitivne energije.

"DRŽI SE JEKO!" - reče FLUID, taj neobjektivni, bezobrazni, nevaspitani idiot koji nikad nije ni postojao. :wink:

FLUID:
Umalo da zaboravim da prenesem od FLUID-a najsrdačniji pozdrav korisniku JekaiGeorge, jednom iskrenom stvorenju koje na ovaj forum donosi mnogo pozitivne energije.

"DRŽI SE JEKO!" - reče FLUID, taj neobjektivni, bezobrazni, nevaspitani idiot koji nikad nije ni postojao. :wink:
Kakva je ovo samokritika? Ovako te nije niko vredjao na ovim prostorima pa ne moras ni ti sam sebe!:evil:

Dobro veče Fluxy!!! Ja u prolazu pa reko malo da navratim!!! Kako si druže moj forumski??? Nervozan??? Neeeebi trebao!!! Mis'im ono, 1:6 JE IPAK 1:6 i to još u gostima, a ti nam ovdje ovako uznemiren??? Svaka čast na rezultatu i to još protiv BiH ustašije!!! Da znaš - navijao sam za vas!!!
Još sam taj dan na fudbalici malo pronosao i Juveov dres, a to je u mom slučaju izuzetno rijetka situacija!!!
Šta sad vrijedi kad ti takva zadovoljstva ignorišeš i sve ovo druženje toliko uzimaš k srcu??? Smiri se malo!!! Skokni do mora ili bar do Ade pa nam se vrati raspoložen!!! Uostalom i ne sumnjam da ćeš već u četvrtak naveče ovdje po Krsti da cvrkućeš od zadovoljstva!!!
Radi svoj posao i ne loži se kao stari papir!!! Sve ti je ovo samo jedno veliko druženje!!!
;-)

75-nuda.jpg

Ama gde ces covece, otrezni se!

Da, otrezni se i prestani da nosiš cigansku kapu :lol: :mrgreen:

Fluid, nemoj da ideš. Ako to stvarno želiš, onda te teško možemo zaustaviti. Onda idi, ohladi glavu na par dana, uživaj negde, pa se vrati.
Osetiće se praznina na Fudbalu ukoliko se ne vratiš. Trebaš Grobarima isto koliko i mi tebi.

FLUID:
]Poštovani korisnici foruma, moram da vas obavestim da FLUID nikad nije postojao!!! On je bio plod vaše mašte. Sve što ste pročitali da je on pisao isto ne postoji. To je samo bio privid. Sve te reči su izmišljene i svaka sličnost sa stvarnošću je nenamerna.
Sto mu gromova, nema tvoje polovine.
Sto mu gromova nema moje polovine.
Znaaam sta ces reci, ako nema tvoje polovine i moje polovine, FLUIDA nije ni bilo :lol: :lol: :lol:

Foghorn.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back