Moc

• Začetnik teme Začetnik teme prsho
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa plaše se, ja se nisam pobunila na poslu ispravno zbog toga, prosto su ljudi slabi tu i tamo, ili da ne bi popili batine ili otkaz
možda se nisam pobunila zbog toga

- - - - - - - - - -

zbog čega se ti ne plašiš :think: pesha

pa i ja nisam skroz hrabra, koja je to dijagnoza

- - - - - - - - - -

ili nisam sagledala neku situaciju sve je ok :think:

imam potrebu da naplatim razvila se

Poslednja izmena:
Zbog cega se neki nemocni muskarci dive mocnim muskarcima kada nisu zene

imam ja podpitanje
jer, pitanje rađa pitanje...

ŠTa mislite vi ŠTA JE RAZLOG da NEKI muškarci danas misle da su MUŠKARČINE kad:

* pošto su nabildani, ovo-ono... isprebijaju nekog po nečijem nalogu (dakle, samo su meso tj mišić bez svog mozga)
* maltretiraju npr neke devojčice jer su "face" (gore navedeni mišići, plus neka lova sumnjivog porekla...)
* ponaša se bahato jer mu se može - ima priliku, moć,sila je na njegovoj strani

...itd...itd... to je neki prototip

Pitanje: na bazi čega takvi muškarci uopšte misle da su MUŠKARCI u smislu toga kakav pravi muškarac treba da bude?

imam ja podpitanje
jer, pitanje rađa pitanje...

ŠTa mislite vi ŠTA JE RAZLOG da NEKI muškarci danas misle da su MUŠKARČINE kad:

* pošto su nabildani, ovo-ono... isprebijaju nekog po nečijem nalogu (dakle, samo su meso tj mišić bez svog mozga)
* maltretiraju npr neke devojčice jer su "face" (gore navedeni mišići, plus neka lova sumnjivog porekla...)
* ponaša se bahato jer mu se može - ima priliku, moć,sila je na njegovoj strani

...itd...itd... to je neki prototip

Pitanje: na bazi čega takvi muškarci uopšte misle da su MUŠKARCI u smislu toga kakav pravi muškarac treba da bude?

Evo ti podpodpitanje:
Sta mislis kakve su to zene koje vole takve muskarce i spavaju sa njima i time im daju primer da je to jedno od merila da su oni prave muskarcine?

Evo ti podpodpitanje:
Sta mislis kakve su to zene koje vole takve muskarce i spavaju sa njima i time im daju primer da je to jedno od merila da su oni prave muskarcine?

E, ok, slažem se da to može biti uzrok:ok:

Ali, šta je bilo prvo: ipak su oni morali prvo postati takvi - pa su žene reagovale...?

Nemoj da smo uvek sve mi krive, boga ti

Jedna majka savetuje kćerku i kaže: kad vidš da ti prilazi momak u besnom autu, beži kolko te noge nose... :D

Pitanje je kakve su, a ne kako su se i kada uklopile sa njima.

kao organizovani kriminal i devojke
valjda su slični ali to ide masovno, sad kao one se ljute što se oni bave kriminalom... možda im se sviđaju
to je neki šarm toga, narodnjaci su puni sanjarenja o tome pa arkan i ceca možda

- - - - - - - - - -

evo i meni se izgleda sviđa :think:

- - - - - - - - - -

al daleko je sad od mene :think:

Back