Moc

Poruka
22.458
Nije "ono" sto mislite :malav:
Je li neko nekada nad vama zloupotrebio svoju moc, funkciju etc i kako ste se tada poneli?
Npr sluzbenik u gradskoj administraciji? Da li zloupotreba moci moze da se opravda na bilo koji nacin?

Izvol'te :malav:

Nije, bar ja nisam to tako doživela.
Ebote, ja na tvoje teme imam samo prosto-proširene odgovore. Mislim, isto je i sa drugim temama, ali su druge teme u skladu sa mojim odgovorima, a ti kad se pojaviš ja dobijem kompleks plavuše. :sad2:

Da, zloupotrebljujem svoj sarm da resim papire na salteru.

Sarm je opasna moc, pogotovo kod zena

- - - - - - - - - -

Nije, bar ja nisam to tako doživela.
Ebote, ja na tvoje teme imam samo prosto-proširene odgovore. Mislim, isto je i sa drugim temama, ali su druge teme u skladu sa mojim odgovorima, a ti kad se pojaviš ja dobijem kompleks plavuše. :sad2:

Ne sewi :cmok:

Zene stalno "zloupotrebljavaju " moc kad igraju na kartu muskih slabosti , da se ovo osudjuje i da se ovi "prepredani kriminalci" zenskog pola privode pravdi kako dolikuje ko zna gde bi mi sad bili :malav:

Je li neko nekada nad vama zloupotrebio svoju moc, funkciju etc i kako ste se tada poneli?
Npr sluzbenik u gradskoj administraciji? Da li zloupotreba moci moze da se opravda na bilo koji nacin?

Ali cekaj, pa to i nije neka fora. :confused:
Fora je kad "mocnik" bude zloupotrebljen. :mrgreen:
p.s. paaaa, poneli smo se. :rumenka:
:mrgreen:

u srbiji mi se desavalo, ne od sluzbenika, nego od mica ubica.
2 nedelje mi je uzelo da izvadim licnu kartu. i ne bih je ni izvadio da sluzbenik odozgore nije podviknuo mici.
sve sam joj nudio od para pa do kobasica, nista nije vredelo, izzivljavala se maksimalno.

u srbiji mi se desavalo, ne od sluzbenika, nego od mica ubica.
2 nedelje mi je uzelo da izvadim licnu kartu. i ne bih je ni izvadio da sluzbenik odozgore nije podviknuo mici.
sve sam joj nudio od para pa do kobasica, nista nije vredelo, izzivljavala se maksimalno.

Ju ju, zar tako da nastradas od jedne jedine zene?! I to na salteru?! Bruka. :telefon:

Sta je uzeo kao mito ovaj "odozgore"? :mrgreen:

Ju ju, zar tako da nastradas od jedne jedine zene?! I to na salteru?! Bruka. :telefon:

Sta je uzeo kao mito ovaj "odozgore"? :mrgreen:

nista.
necu u detalje, ali nista nije uzeo.
samo ovo, trebala mi je licna karta, gospodja provalila da sam gastos i pita, a sa kojim pasosom ste usli. reko sa tim i tim, a pa vi ste strani gradjanin, nema veze sto sam doneo izvod iz majcine i uverenje o srbstvu, kaze mica, moram u beograd u ministarstvo neko da me tamo 'odjave', to je bila rec. da me odjave da bi onda ona mogla da procesuira stvari. ali to tek onda kad zavrse veliki posao sa pasosima posto palma salje seljake u bech i ona nema vremena.
pushi cigarilos, nesto kao bleji u kompjuter, iza mene masa ljudi svi me psuju.
a iza nje pajkan digo noge na sto, sto posto je gnjkeci kasnije.
dve nedelje natezanja sa njom, dok nije izvadila licnu, skoro je plakala od besa.

nisam ti ja modi naviknut na te stvari, 94-e sam otishao, da sam znao, odradio bi celu stvar mimo nje

nista.
samo ovo, trebala mi je licna karta, gospodja provalila da sam gastos i pita, a sa kojim pasosom ste usli. reko sa tim i tim, a pa vi ste strani gradjanin, nema veze sto sam doneo izvod iz majcine i uverenje o srbstvu, kaze mica, moram u beograd u ministarstvo neko da me tamo 'odjave', to je bila rec. da me odjave da bi onda ona mogla da procesuira stvari. ali to tek onda kad zavrse veliki posao sa pasosima posto palma salje seljake u bech i ona nema vremena.
dve nedelje natezanja sa njom, dok nije izvadila licnu, skoro je plakala od besa.

nisam ti ja modi naviknut na te stvari, 94-e sam otishao, da sam znao, odradio bi celu stvar mimo nje

Do poslednje recenice sve je tako lepo licilo na Tarantina....i kad sam pomislila - krv... pokida se filmska traka. :lol:

Kad malo razmislim ne tako malo puta, ali sve je to uglavnom bilo bezazleno, u vidu nadobudnog i drcnog stava i koji im ta pozicija omogucava. Nema opravdanja, tim pre sto je to po pravilu tip ljudi koji je neprijatan dok im ne odgovoris, tada vec ne znaju da se snadju.

nista.

ma ovo ti je tipicno lokalno ludilo
evo ja sad istu proceduru prolazim u cro
oko zavodjenja promjene prezimena
i pravosnazne sudske presude iz druge drzave
prave od toga spektakl...kao advokata da angaziram za tu budalastinu...nevjerojatno
a oni su kao..u eu usli...bolje da ne pricam ni sta, ni kako
stoka se valjda radja predodredjena za tako neka...radna mjesta
missim, profesija je teska rijec za...to

zovem srpsku ambasadu, ocu pasosh. posto? kaze 300 CAD, ok sta treba? treba izvod iz maticne minimum 6 meseci staro ili uverenje o drzavljanstvu, da se popuni to i to i 300 dolara. reko dobro (izraelski dobijem za 30 na 10 godina, samo pokazem istekli pasos). kad mogu da izvadim izvod iz maticne? kaze to se radi u opstini gde ste rodjeni.
pa kako da odem tamo bez pasosa da izvadim taj papir?
pa kaze mica, jel imate vi majku da vam posalje? nemam. pa nadjite nekog pa ce vam posalje.
de bre da ih nadjem?

digli cenu na 300 dolara i nece ni to da uzmu. e to ti je moc. da te yebe u zdrav mozak.
al na kraju krajeva....

zovem oca da me poseti.
treba da izvadi pasos. ode u opstinu dzagodina, kazu, ne moze uverenje o drzavljanstvu, rodili ste se u makedoniji. a cale je otac srpskog zandarma, rodio se tamo, al od 41-e je u srbiji. nema uverenje o srbstvu. kazu idite tamo gde ste prebegli 48-e kad je bio popis. i to neka klinka,. ladna ko led, buduca mica superubica
nema veze to sto mi pokojni otac ziveo od 41-e pa do sad, prima penziju, ima imanja i ostale legalne procedure radio u srbiji - ne moze.
hteo je da dodje, na kraju sam morao da dodjem tamo da ga sahranim. nikad nije video da mu je sin postao chovek. da vidi da je bio dobar otac.

Poslednja izmena:
posaljem pare tamo, ocu. on ode da pokupi, ima na papiru ispisanu cifru i shifru. dodze kod mice na sud sudjni - ne moze. klinka neda. neda pa neda. zove me cale kuka yebote, trazi mu moje podatke koji su joj ispred nosa, iako je shifra i ime i prezime posiljaoca sve sto treba za WU.

starca zayebavaju

13 godina unazad, na vrata kucaju pozivari. javio sam se srdachno, ne jednom.

ja pa ja, pa i jeste, ne oduzimam vam lebac, nista od vas necu. al srbija je vise moja nego od mnogih koji tamo zive.

i kad sam ja pa ja, obavio sve te poslove u tom ladnom februaru, da ocu obezbedim prebivaliste i platim harach macehi, odoh na aerodrom, prodjem sve kontrole i dodjem do mesta gde se cepaju karte da se udje u leteci bioskop. sede tu znojavu omladinci i omladinke, leti se za london pa toronto.
krene cepanje karte, svi se natrche ko na tranvaj. sachekam da bura prodje. moje sediste je moje, mogu se trkaju al nece dsa stignu tamo- baogradski tamvaj panichari, odem da mi iscepaju, kad mlada mica ubice, ne mozete se ovim pasohom u evrospku uniju!

mnogo sam se zbunio, reko pa ne idem tamo. ali idete za london, vas pasos nema neki digitalni curac, i ne moze. reko ne idem za evropu nego za kanadu, london je samo transfer. nje moze, nemate odgovarajuci pasos!
avion stojao, dosta dugo.

Poslednja izmena:

Back