EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, zloupotrebljujem svoj sarm da resim papire na salteru.
Nije, bar ja nisam to tako doživela.
Ebote, ja na tvoje teme imam samo prosto-proširene odgovore. Mislim, isto je i sa drugim temama, ali su druge teme u skladu sa mojim odgovorima, a ti kad se pojaviš ja dobijem kompleks plavuše.![]()
Zene stalno "zloupotrebljavaju " moc kad igraju na kartu muskih slabosti , da se ovo osudjuje i da se ovi "prepredani kriminalci" zenskog pola privode pravdi kako dolikuje ko zna gde bi mi sad bili![]()
Sarm je opasna moc, pogotovo kod zena
Jeste opasna. Posedujemo je i mi.
Ali cekaj, pa to i nije neka fora.Nije "ono" sto mislite
Je li neko nekada nad vama zloupotrebio svoju moc, funkciju etc i kako ste se tada poneli?
Npr sluzbenik u gradskoj administraciji? Da li zloupotreba moci moze da se opravda na bilo koji nacin?
Izvol'te![]()
A ja mogu ovako do nove godineAli cekaj, pa to i nije neka fora.
Fora je kad "mocnik" bude zloupotrebljen.
p.s. paaaa, poneli smo se.![]()
![]()
u srbiji mi se desavalo, ne od sluzbenika, nego od mica ubica.
2 nedelje mi je uzelo da izvadim licnu kartu. i ne bih je ni izvadio da sluzbenik odozgore nije podviknuo mici.
sve sam joj nudio od para pa do kobasica, nista nije vredelo, izzivljavala se maksimalno.
A ako je sluzbenik, nadredjeni etc gej, pa to pogresno protumaci?
Ju ju, zar tako da nastradas od jedne jedine zene?! I to na salteru?! Bruka.
Sta je uzeo kao mito ovaj "odozgore"?![]()
nista.
necu u detalje, ali nista nije uzeo.
samo ovo, trebala mi je licna karta, gospodja provalila da sam gastos i pita, a sa kojim pasosom ste usli. reko sa tim i tim, a pa vi ste strani gradjanin, nema veze sto sam doneo izvod iz majcine i uverenje o srbstvu, kaze mica, moram u beograd u ministarstvo neko da me tamo 'odjave', to je bila rec. da me odjave da bi onda ona mogla da procesuira stvari. ali to tek onda kad zavrse veliki posao sa pasosima posto palma salje seljake u bech i ona nema vremena.
pushi cigarilos, nesto kao bleji u kompjuter, iza mene masa ljudi svi me psuju.
a iza nje pajkan digo noge na sto, sto posto je gnjkeci kasnije.
dve nedelje natezanja sa njom, dok nije izvadila licnu, skoro je plakala od besa.
nisam ti ja modi naviknut na te stvari, 94-e sam otishao, da sam znao, odradio bi celu stvar mimo nje
Kad malo razmislim ne tako malo puta, ali sve je to uglavnom bilo bezazleno, u vidu nadobudnog i drcnog stava i koji im ta pozicija omogucava. Nema opravdanja, tim pre sto je to po pravilu tip ljudi koji je neprijatan dok im ne odgovoris, tada vec ne znaju da se snadju.Nije "ono" sto mislite
Je li neko nekada nad vama zloupotrebio svoju moc, funkciju etc i kako ste se tada poneli?
Npr sluzbenik u gradskoj administraciji? Da li zloupotreba moci moze da se opravda na bilo koji nacin?
Izvol'te![]()
Do poslednje recenice sve je tako lepo licilo na Tarantina....i kad sam pomislila - krv... pokida se filmska traka.![]()
nista.
necu u detalje, ali nista nije uzeo.
samo ovo, trebala mi je licna karta, gospodja provalila da sam gastos i pita, a sa kojim pasosom ste usli. reko sa tim i tim, a pa vi ste strani gradjanin, nema veze sto sam doneo izvod iz majcine i uverenje o srbstvu, kaze mica, moram u beograd u ministarstvo neko da me tamo 'odjave', to je bila rec. da me odjave da bi onda ona mogla da procesuira stvari. ali to tek onda kad zavrse veliki posao sa pasosima posto palma salje seljake u bech i ona nema vremena.
pushi cigarilos, nesto kao bleji u kompjuter, iza mene masa ljudi svi me psuju.
a iza nje pajkan digo noge na sto, sto posto je gnjkeci kasnije.
dve nedelje natezanja sa njom, dok nije izvadila licnu, skoro je plakala od besa.
nisam ti ja modi naviknut na te stvari, 94-e sam otishao, da sam znao, odradio bi celu stvar mimo nje