Moć pali

Moćan je onaj koji drži stresnu i opasnu situaciju pod kontrolom.
Nije zato čudno što žene vole pilote, hirurge, generale, je l te.
Što se mene tiče, muškarac treba da ima svoje slabosti, ne mora da bude tako samouveren i moćan.
Previše je dosadno biti sa nepogrešivim muškarcem.
Nisam znala da postoje nepogrešivi muškarci. Niti sam upoznala takvog niti sam čula da ima neki.

Lozim se na muskarca koji je mocan da u meni probudi radost, decije snove, smeh i ceznju. A stvarno mocni muskarci nisu bili niti ce istinski biti zainteresovani da obozavaju zenu, stoga ne

pali, kako ne pali
neodoljiv, neumoljiv..:aha:

177-1.jpg

dok Legija nije kriminalac?

mocni muskarci su mahom paranoicni, sujetni do panja, okruzeni svitom koja im piri u bulju, i samim tim deformisani. veoma super za neku jednokratnu sex varijantu, ili sponzorski kurs:)
no za neku ljubav, toplinu i posvecenost..jok.

pali, kako ne pali
neodoljiv, neumoljiv..:aha:

177-1.jpg

Tri strane obrnuh da dodam kako Legija, ako je ovo Legija, ima nesto ludacko u pogledu sto mi dodje, nek' streljaju muskarci, al' privlacno...da je bar lik iz nekog filma pa da se lozim na njega, ovako mi demokratska, antifasisticka dusa ne da...a rado bih...

Ne znam zašto moć ženama uvek vežu uz pare kao pare, muškarci koji su sline i koji nemaju ni karaktera ni čvrstine odmah to izjednače sa parama, valjda da bi žene ispale ku*ve, ali to je idiotluk.

Eto, ima Nikolić, naš vrli predsednik sve što mu treba sad, a opet kada je stao pored Putina mene bilo sramota, ne zato što sam ja neki Rusofil ili kako se to već zove, već me prosto bilo sramota što ona baba stoji pored onakvog tipa, može da ga našamara jednom rukom.

da li vas privlačne moćni muškarci?
superiorni, na viskoim pozicijama, sa iznadprosečnim mogućnostima?
političari, bizmismeni?
kome biste od domaići i međunarodnih političara i bizmismena isl. dali?
Ne poznajem lično ni jednog milionera,tako da se ne palim na političare,biznismene za koje saznajem preko žute štampe...Neki su mnogo daleko od mene,a neke ne bih ni htela,jer su masna debela strašila i šta me briga za njihov biznis.

U suštini volim pare,ali svoje.
Ali moć nije samo i novac i nije svako muževan i seksi sa debelim novčanikom i autom u vrednosti moje kuće .
One koje poznajem,a da imaju malo više para od proseka su najčešće ružnjikavi,ćelavi i uobraženi često i gojazni.

Što ste izbrisali moj post gde lepo piše da ne volim te moćne političare, već ove apolitične i nemoćne poput Derera? Šta imate protiv nas dvoje? :aha:

Ovo je bre izjava ljubavi, a ne vređanje, da se zna :rtfm:

pa zar nisu sve ovde zene udate, sta ima da ih to sve previse pali
meni se svidja putin. a medvedeva niko ni ne pominje :D

- - - - - - - - - -

svako ima neku moc :confused: verovatno i ja

ali recimo ne verujem da se iko zaljubio u nasheg glavnog

Back