red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Znas me znam te zajedno nas pamteeee opa mickooooZnas me znam te![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas me znam te zajedno nas pamteeee opa mickooooZnas me znam te![]()
Nisam znala da postoje nepogrešivi muškarci. Niti sam upoznala takvog niti sam čula da ima neki.Moćan je onaj koji drži stresnu i opasnu situaciju pod kontrolom.
Nije zato čudno što žene vole pilote, hirurge, generale, je l te.
Što se mene tiče, muškarac treba da ima svoje slabosti, ne mora da bude tako samouveren i moćan.
Previše je dosadno biti sa nepogrešivim muškarcem.
Pa bila sam u autobusu na bezbednomVolim da virnem iz daleka onako neprimecena ispod oka
Kvarna sam ko mucak
![]()
Nisam znala da postoje nepogrešivi muškarci. Niti sam upoznala takvog niti sam čula da ima neki.
pali, kako ne pali
neodoljiv, neumoljiv..
![]()
Pa to ti pričam. To su ovi nesigurni.Kako ne postoje.
Pitaj muškarce, bar polovina njih će tvrditi da su savršeni.![]()
Pa to ti pričam. To su ovi nesigurni.![]()
Ne mož' se to popraviti. Nikako.Ja ne znam šta sa njima da radimo.
Imaš li ti neku ideju?![]()
Šta ti je iskustvo, mene bi prevarili ko iz topa.mocni muskarci su mahom paranoicni, sujetni do panja, okruzeni svitom koja im piri u bulju, i samim tim deformisani. veoma super za neku jednokratnu sex varijantu, ili sponzorski kurs
no za neku ljubav, toplinu i posvecenost..jok.
Ma čekam te četrdesete pa da progledam.
mda, zato si si tu u 35 neiskusna, navarali te onoliko..![]()
e sestro da ti glava mirnija, jeste..Ma čekam te četrdesete pa da progledam.![]()
pali, kako ne pali
neodoljiv, neumoljiv..
![]()
Ja juče balavila celu paradu. Mm nije smeo ni da pisne, bio je manji od makovog zrna. Jasno čoveku da se tu nema šta zameriti.ima nesto u toj sirovoj muskoj snazi, ne mos da se ne nalozis na to..
pa i da prekrenes, misim ono greota da se ne baci..![]()
Ne poznajem lično ni jednog milionera,tako da se ne palim na političare,biznismene za koje saznajem preko žute štampe...Neki su mnogo daleko od mene,a neke ne bih ni htela,jer su masna debela strašila i šta me briga za njihov biznis.da li vas privlačne moćni muškarci?
superiorni, na viskoim pozicijama, sa iznadprosečnim mogućnostima?
političari, bizmismeni?
kome biste od domaići i međunarodnih političara i bizmismena isl. dali?
i hrabar, obavezno!!!Mislim da je moc privlacna, ali ne moc, moc politicka, novcana, vec ako neko ima sposobnosti, kvalifikacije, kefalo, snalazljiv je, sposoban, solidan oslonac.