Mobilni telefon do 250e?

E jesi šaban. Imaš bolji predlog za kategoriju do 250?
Prvo nije naveo ni jedan kriterijum sta mu je bitno sem cene , recimo :

1. da je cigla ili da je kompaktan
2. da ima odlicne performanse i kameru
3. odlicna baterija

etc

Do 250e nemas uredjaj koji sve to pokriva , zato se postavljaju pitanja sta je bitnije da ima.
Ja bi uvek radije kompaktan telefon pa makar imao srednje performanse.

Prvo nije naveo ni jedan kriterijum sta mu je bitno sem cene , recimo :

1. da je cigla ili da je kompaktan
2. da ima odlicne performanse i kameru
3. odlicna baterija

etc

Do 250e nemas uredjaj koji sve to pokriva , zato se postavljaju pitanja sta je bitnije da ima.
Ja bi uvek radije kompaktan telefon pa makar imao srednje performanse.
Pa logicno je da do 250 evra trazis kompromise ali ludost je dati za telefon 500-600 evra kad nisu duplo bolji od pomenutog f3, ma ni za petinu, koji ima ekstra procesor, amoled ekran, verziju 8/256, dobre kamere. Baterija nije losa ali ionako svaki tel. punim uvece da ne bih sutra ostao kratak sa baterijom. Sta bi ti vise od telefona? Da ga stavis na sto i da kazu wauuuu

Pa logicno je da do 250 evra trazis kompromise ali ludost je dati za telefon 500-600 evra kad nisu duplo bolji od pomenutog f3, ma ni za petinu, koji ima ekstra procesor, amoled ekran, verziju 8/256, dobre kamere. Baterija nije losa ali ionako svaki tel. punim uvece da ne bih sutra ostao kratak sa baterijom. Sta bi ti vise od telefona? Da ga stavis na sto i da kazu wauuuu
Zasto nisu drugi 250e i sta cini telefon boljim od konkurencije ?
Prvo to da prostudiras ... i zasto je poco flagship za sirotinju :p

Serendas i filozofiras kao prodavci kad hoce da uvale skupu stvar. Ajde objasni nam
Tebi ne vredi , tebi je poco cigla vrh .. to kinesko smece ne uzimam najvise zbog dimenzija.
Zapitaj se zasto ne mogu da smeste sve to u neki kompact kao npr Zenfone 9

I jos nesto , 500-600e nije cena za top klasu nego midrange ... kriza je ... sada je top klasa minimum 800e i vise.

Tebi ne vredi , tebi je poco cigla vrh .. to kinesko smece ne uzimam najvise zbog dimenzija.
Hahahaha smeće a dere ove tvoje šabanske gde plaćaš marku duplo skuplje. Jeste malo veći a kao tebi teško desetak grama više da držiš u ruci? Dok je takvih šarana biće i udica.
Zapitaj se zasto ne mogu da smeste sve to u neki kompact kao npr Zenfone 9
Ma daj iebo te kompakt

I jos nesto , 500-600e nije cena za top klasu nego midrange ... kriza je ... sada je top klasa minimum 800e i vise.
Pogledaj gore za šarana i udicu

Kupiš ono za šta imaš para. Nema tu mnogo pametovanja. Ja kad sam kupovala telefon češljala sam recenzije do cene koju sam planirala i zato nisam kupila šaomi. U principu koliko para toliko muzike. Svi u istom cenovnom rangu imaju slične perfomanse ali eto šaomi ima najviše negativnih komentara zbog apdejta.

Kupiš ono za šta imaš para. Nema tu mnogo pametovanja. Ja kad sam kupovala telefon češljala sam recenzije do cene koju sam planirala i zato nisam kupila šaomi. U principu koliko para toliko muzike. Svi u istom cenovnom rangu imaju slične perfomanse ali eto šaomi ima najviše negativnih komentara zbog apdejta.
Upravo i to košta kod boljih modela ..
Kineski brendovi slabije peglaju greške na svojim telefonima pošto to isto njih kosta , sa novijim verzijom androida često kasne isto dugo.
Tako da nije isto imati recimo Google Pixel i Samsung sa recimo jednim Šaomijem..
Kineski telefoni se prave kao blesavi , kontrola kvaliteta upitna , softverske greške , traljavi upgrade os ...itd
Sve to košta...ja npr nikad ne bi dao za telefon hiljadu eura , ima za 500-600e solidni modeli pa i za manje ali ne treba ni uzimati najgore krševe samo zato što neko misli da će dobiti flagship za sirotinju i da je zahebao onog što je kupio pravi flagship ili midrange.
Istina ima onih kojima nije ni bitno šta nose ...kupe telefon i posle godinu dana provale kako se menja melodija etc

Back