Someonex2000
Obećava
- Poruka
- 69
Zdravo, treba mi pomoc oko kupovine novog telefona. Budzet ide do nekih 250e. Koje su vase preporuke ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preporuke dobijes i na kraju uzmes nesto levo.Zdravo, treba mi pomoc oko kupovine novog telefona. Budzet ide do nekih 250e. Koje su vase preporuke ?
Samsung nov.Zdravo, treba mi pomoc oko kupovine novog telefona. Budzet ide do nekih 250e. Koje su vase preporuke ?
Flagship za sirotinju.poco f3. Mozda moze da se nadje za 250. Najbolji ubedljivo
Šta ti znači mnogo slabiji procesor? Kako si to shvatio?Sta mislite o Poco X4 GT modelu? Malo je jaca cena al bih mozda za njega i dao toliko. Ili cak mozda Redmi Note 11 Pro 5G? mada je njemu procesor mnogo slabiji nego na X4 GT.
E jesi šaban. Imaš bolji predlog za kategoriju do 250?Flagship za sirotinju.
Prvo nije naveo ni jedan kriterijum sta mu je bitno sem cene , recimo :E jesi šaban. Imaš bolji predlog za kategoriju do 250?
Pa logicno je da do 250 evra trazis kompromise ali ludost je dati za telefon 500-600 evra kad nisu duplo bolji od pomenutog f3, ma ni za petinu, koji ima ekstra procesor, amoled ekran, verziju 8/256, dobre kamere. Baterija nije losa ali ionako svaki tel. punim uvece da ne bih sutra ostao kratak sa baterijom. Sta bi ti vise od telefona? Da ga stavis na sto i da kazu wauuuuPrvo nije naveo ni jedan kriterijum sta mu je bitno sem cene , recimo :
1. da je cigla ili da je kompaktan
2. da ima odlicne performanse i kameru
3. odlicna baterija
etc
Do 250e nemas uredjaj koji sve to pokriva , zato se postavljaju pitanja sta je bitnije da ima.
Ja bi uvek radije kompaktan telefon pa makar imao srednje performanse.
Zasto nisu drugi 250e i sta cini telefon boljim od konkurencije ?Pa logicno je da do 250 evra trazis kompromise ali ludost je dati za telefon 500-600 evra kad nisu duplo bolji od pomenutog f3, ma ni za petinu, koji ima ekstra procesor, amoled ekran, verziju 8/256, dobre kamere. Baterija nije losa ali ionako svaki tel. punim uvece da ne bih sutra ostao kratak sa baterijom. Sta bi ti vise od telefona? Da ga stavis na sto i da kazu wauuuu
Serendas i filozofiras kao prodavci kad hoce da uvale skupu stvar. Ajde objasni namZasto nisu drugi 250e i sta cini telefon boljim od konkurencije ?
Prvo to da prostudiras ... i zasto je poco flagship za sirotinju![]()
Tebi ne vredi , tebi je poco cigla vrh .. to kinesko smece ne uzimam najvise zbog dimenzija.Serendas i filozofiras kao prodavci kad hoce da uvale skupu stvar. Ajde objasni nam
Hahahaha smeće a dere ove tvoje šabanske gde plaćaš marku duplo skuplje. Jeste malo veći a kao tebi teško desetak grama više da držiš u ruci? Dok je takvih šarana biće i udica.Tebi ne vredi , tebi je poco cigla vrh .. to kinesko smece ne uzimam najvise zbog dimenzija.
Ma daj iebo te kompaktZapitaj se zasto ne mogu da smeste sve to u neki kompact kao npr Zenfone 9
Pogledaj gore za šarana i udicu
I jos nesto , 500-600e nije cena za top klasu nego midrange ... kriza je ... sada je top klasa minimum 800e i vise.
Samo sto pod kompact ide max 150mm a ne viseSa liste 201 do 250 eur
http://www.telekoplus.com/raspon-cena/?od=201&do=250
onako na brzinu opredelio bih se za Motorolu
http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/motorola/moto-g42-cena/
Kompaktan telefon
RAM 128GB
Slot za SD karticu
Baterija 5000mAh
ili mozda ovaj:
http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/motorola/moto-g32-cena/
Sta mislite o Poco X4 GT modelu? Malo je jaca cena al bih mozda za njega i dao toliko. Ili cak mozda Redmi Note 11 Pro 5G? mada je njemu procesor mnogo slabiji nego na X4 GT.
Upravo i to košta kod boljih modela ..Kupiš ono za šta imaš para. Nema tu mnogo pametovanja. Ja kad sam kupovala telefon češljala sam recenzije do cene koju sam planirala i zato nisam kupila šaomi. U principu koliko para toliko muzike. Svi u istom cenovnom rangu imaju slične perfomanse ali eto šaomi ima najviše negativnih komentara zbog apdejta.
Pričaš kao da je 2015.I jasno vam je da Samsung pravi svoje i istražuje pravi inovacije dok kineski brendovi samo kopiraju i to njih ne košta...kopiranje je free...
U procesu kopiranja kako hw tako i sw dolazi do problema...to je cena.
Isto je i sada , koje inovacije pružaju ti jeftini telefoni?Pričaš kao da je 2015.