- Poruka
- 40.561
Dakle, mom Vivo mobilnom se nekad desi iako je god dana star da pošandrca i počne tako sam od sebe da otvara dosta aplikacija... To se desilo dva puta i uopšte ne kapiram da li sam ja krivac ili on
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma aplikacije na mom mobilnom, ne sluša ja otvorim jednu on počne da otvara više njih jedna za drugomaplikacije ili reklame
Ali to se desilo dvaput ne znam što baš tad i kako je to mogućepovezane informacije , to on sam otvara, posetila si neku aplikaciju i sistemom odabira otvara ti slične
AI , sistem prepoznaje ono što tebe interesujeAli to se desilo dvaput ne znam što baš tad i kako je to moguće
Ali ja imam neki glup telefon jeftin otkud njemu AIAI , sistem prepoznaje ono što tebe interesuje
ako je novije generacije nema veze kakav je , veliki brat mira da gleda sveAli ja imam neki glup telefon jeftin otkud njemu AI
Doduše imam instaliran chat ai ali to nema veze
iskljuci autokorektkod mene kuca sam unapred , i dok ja to vidim ode takva pogrešna reč
kako otvara 'silne' aplikacije?Dakle, mom Vivo mobilnom se nekad desi iako je god dana star da pošandrca i počne tako sam od sebe da otvara silne aplikacije... To se desilo dva puta i uopšte ne kapiram da li sam ja krivac ili on
jednu za drugom, sasvim brzo i nekontrolisanokako otvara 'silne' aplikacije?
kad otvori jednu kao vrati se i otvori sledecu?jednu za drugom, sasvim brzo i nekontrolisano
jedna preko druge.. ja ga onda isključim, uključim ponovo i ono ništa kao sve ok.kad otvori jednu kao vrati se i otvori sledecu?
ili se applikacije otvaraju jedna preko druge bez vracanja
Vidi ja sumnjam tu na neki battery menadzment (ne znam da li to koristis), zato sam dodao pitanje o tome kako ga punis? kad se takoreci skroz isprazni ili ja dopunjavas cak i kad je recimo pola pun.jedna preko druge.. ja ga onda isključim, uključim ponovo i ono ništa kao sve ok.
hm... pa retko se isprazni obično već na 20 posto ga punim.Vidi ja sumnjam tu na neki battery menadzment (ne znam da li to koristis), zato sam dodao pitanje o tome kako ga punis? kad se takoreci skroz isprazni ili ja dopunjavas cak i kad je recimo pola pun.
prošao je neke apdejte... ali zanimljivo i drugarica mi to isto rekla za njen mobilni da joj se to ponekad desi.takodje pretpostavljam da ti je telefon apdejtovan sa poslednjim sistemstemskim apdejtom (moze da bude neki sistemski bag).
uvek je dobro poslati proizvodjacu ovakve anomalije.
Aha problem se pojavljuje i drugde. To je dobra opservacija. Mozda je vec neko prijavio problem. Malo procackas po netu.prošao je neke apdejte... ali zanimljivo i drugarica mi to isto rekla za njen mobilni da joj se to ponekad desi.
Obratiću više pažnje, ako se desi sledeći put šta se tačno dešava.
znaci ne udaris u par posto kad batery menadzment pocne da gasi aplikacije u pozadini, pa kad ga ukljucis on krene da ih vraca.hm... pa retko se isprazni obično već na 20 posto ga punim.
nemam to bateri menadžment, sad sam ukapirala, ne uključujem to.znaci ne udaris u par posto kad batery menadzment pocne da gasi aplikacije u pozadini, pa kad ga ukljucis on krene da ih vraca.