MOBILNI I SEX

tajson7:
... ma meni bilo šašavo sa jednom ribom koja je svratila kod mene na kres pa onda pali na neko druženje sa verenikom i nekim malim društvom na kome će igrati društvene igre i opušteno pričati o nekim aktuelnim tv serijama... e sada da bi pričala o najnovijoj epizodi morala bi da odgleda... a pošto je svratila na kres, i to na svoju inicijativu, treba i to odraditi.... tako ona upali tv, naguzi se i kao "ajde, samo ti ..."... ja plačem od smeha, al pogledam još jednom guzu pa kažem sebi, ma nek ide život... i tako sam odgledao i ja seriju koju u životu ne bih gledao... a na šta je ličio kres, to je smejurija...
ahhhhhhhha

boze...kako smesan post...ali iskren bato !!! iskren !!!!!!!!!!!!!!!
ma fenomenalna situacija...

@tajson7:

Nisi ti tako naivan (vezano za gledanje serije - preko gOOznog nishana, doticne):

1 - niko ne moze da kaze da nisi sa njom podelio emocije - serija je to moj bajo,
2 - pokazao si joj da delite ista interesovanja,
3 - dogadjanje moze da se podvede pod: i u dobru i u zlu,
4 - pokazao si joj da si spreman na zrtve...

(josh mi je smeshna situacija - pitanje: shta mislish da li bi joj verenik oprostio prevaru - pod uticajem zatecene scene?)

ali to u stvari kao koliko mi je verenica osecajna,cak se priprema temeljno za susret samnom i mojim prijateljima,ne zeli da bude dosadna u drustvu,uvek u trendu,toku...

Back