Mobilizacija

Šta tebe briga da li ćemo da ratujemo s kim ćemo,s čim ćemo i kad ćemo.
Tvoje je da budeš uvek spreman.

''Pripremaj se za rat da bi imao mir''

PRACKAMA CEMO DA RATUJEMO

AJDE RAZMISLIMO MALO

1. PELENE ZA BEBE SU 3X SKUPLJE NEGO U OSTALIM ZEMLJAMA EVROPE
2. HRANA, ODECA, OBUCA ZA BEBE JE TAKODJE DALEKO SKUPLJA

STA TO GOVORI!!!

PA GOVORI DA OVA VLAST NE ZELI DA SE RADJAJU NOVE GENERACIJE SRBA

TREBA SAMO JOS NAS PREOSTALE DA SATRU

A NAJBOLJI NACIN JE DA NAPRAVE RAT U KOM NEMAMO NIKAKVE SANSE

NIKADA VISE U RAT...

A ko tebe pita?

Ako nećeš da se odazoveš na mobiliziciju država će ti uskratiti neka građanska prava (socijalno, zdravstveno, pasoš itd...)
Kao Kasiusu Kleju, ovaj Muhamedu Aliju nekad USA.
A on je bio svetski prvak u boksu, a ti si....

Ako ti se ne sviđa, široko ti polje, traži politički azil u Albaniji, Hrvatskoj...

Niko normalan nije za rat,ali smeshne su mi te priche"da li bi ishli?...itd."
Kad je ratno stanje bash ce tebe neko da pita da li si ti za rat ili "da se da shansa miru".

AJDE RAZMISLIMO MALO

Ratovaćemo, ako budemo mogli i ako okolnosti to dozvole ili nas primoraju.
Tvoje je da vežbaš, budeš u fizičkoj kondiciji, obučen da se služiš oružjem koje formacijski opslužuješ, sposoban za neku drugu
delatnost (itendant, sanitetlija...) i poštuješ svoju državu, jer država nije samo vlast.
A i vlast smo sami birali, u poslednjih 17 godina......

Da li će to biti sutra, za deset, pedeset godina ili uopšte neće biti ne zavisi mnogo od nas.
I niko te neće poslati da ratuješ sa praćkama protiv američkih aviona. ....

Nas iz bivse Niske armije i onako nece da pozivaju i salju u rat...kazu da smo se lose pokazali...sve sam ratni zlocinac.Sad ce ovi malo sa severa,da to "kulturnije"odrade sa siptarima.:D

AJDE RAZMISLIMO MALO

1. PELENE ZA BEBE SU 3X SKUPLJE NEGO U OSTALIM ZEMLJAMA EVROPE
2. HRANA, ODECA, OBUCA ZA BEBE JE TAKODJE DALEKO SKUPLJA

STA TO GOVORI!!!
PA GOVORI DA OVA VLAST NE ZELI DA SE RADJAJU NOVE GENERACIJE SRBA
TREBA SAMO JOS NAS PREOSTALE DA SATRU

A NAJBOLJI NACIN JE DA NAPRAVE RAT U KOM NEMAMO NIKAKVE SANSE
Prvo iskljuci caps i nemo' da se nerviras toliko...ce se slogiras bzvze (a sto rece lekovi skupi :roll: )

Drugo kad krene onih 80.000 naoruzanih siptara na tebe, ti im objasni da nemas pelene i nece da bidne problema....

da ti kazem iskreno ja bi prvi tu mobilizaciju bacio u wc jer kad oni begaju sa svoje kuce ili prodaju kuce i imanje sto ja iz despotovca da idem da im branim prazne kuce kad oni uzeli pare i otisli u pi... ma...... ja svoju kucu nebi nikad prodo i imanje sto imam branio bi ga pa makar deca ostala bez oca

Prvo iskljuci caps i nemo' da se nerviras toliko...ce se slogiras bzvze (a sto rece lekovi skupi :roll: )

Drugo kad krene onih 80.000 naoruzanih siptara na tebe, ti im objasni da nemas pelene i nece da bidne problema....

Nece krenuti 80 000 siptara ako dobiju kosovo. A dobice ga. Na kraju ce ceo svet da prizna to kosovo.
To su cinjenice.
Pre ce ovi nasi da napadnu kosovo posle priznavanja da bi ga povratili.

imam drugare ciji su rodjaci na kosovu i siptari pre 99 nudili grdne pare da kupe kucu i oko kuce to su bile pare i pare a covek reko ne i ne al dzabe ljudi oko njega svi prodali ama svi uzeli pare i otisli evo ga sad kod rodjaka ima dole kucu i imanje al dzabe kad okruzen siptarima koji oce da ga ubiju kaze sad mu nude neku smesnu cifru kaje se sto nije prodo na vreme da nisu prodali drugi ostali bi ...

Jeste Divac, al' bi ga po toj logici branio sam, jer koj' moj ima ja da ginem i zalazem glavu i zdravlje za tvoj Despotovac?

nije brate fora o despotovcu nego ako niko nece da proda kucu imanje znci tu smo na dedinju nedamo ga to je nase za nicije pare se ne odricemo ima da ginem za to imanje a ne ja ga prodam odem a ti dodji brani moju kucu ajde molim te

da ti kazem iskreno ja bi prvi tu mobilizaciju bacio u wc jer kad oni begaju sa svoje kuce ili prodaju kuce i imanje sto ja iz despotovca da idem da im branim prazne kuce kad oni uzeli pare i otisli u pi... ma...... ja svoju kucu nebi nikad prodo i imanje sto imam branio bi ga pa makar deca ostala bez oca

ja mislim da ti samo iznalazis opravdanja da sakrijes svoj kukavicluk

vidis na severu Kosmeta ima dosta Srba koji nisu prodali nista niti imaju nameru da prodaju ista Siptarima, i posle 10 decembra siptarska gamad uz pomoc NATO pakta sprema da ih pobije i protera iz tog okupiranog dela Srbije. Mi moramo da ih branimo i odbranimo.

Kosovo su nase bake i deke prodale jos 45-te , tad je sve bolelo uvo, zivelo se od kredita iz amerike, evrope. uzimo matori ustasa kredite i gurao ih narodu u dupe. i tad su se siptari kotili i radili isto ali koga briga bilo slanine, veselja. radio ne radio svira mi radijo i slicno. e pa u ***** krasni. e ona kad je matori copavac krepao, kada vide nema kredita, israli sve pare iz dupeta sto im je trpao matori copavi ustasa e sad su se setili kosova.
Posle 50 godina zanemarivanja Srbima je do kosova. A doslo i vreme naplate. Pa nisu oni nama 50 godina gurali kredite i davali za nista. Tacno su znali sta ce da se desi.

Nas iz bivse Niske armije i onako nece da pozivaju i salju u rat...

Ne zna se koga će da šalju.
A što se tiče dezerterstva,nediscipline, činjenja krivičnih dela zna se postoji vojni sud.
Što se tiče mene s obzirom kako su se neki naši građani pokazali ja bi se vratio starim dobrim merama-
po kratkom postupku.

NKVD je imao simpatičan metod disciplinovanja vojnika. Pošalje ih u juriš na Nemce, s naredbom
nema povlačenja, a ko nagrne u bežaniju.....pogledaj film ''Neprijatelj pred vratima''

ja mislim da ti samo iznalazis opravdanja da sakrijes svoj kukavicluk

vidis na severu Kosmeta ima dosta Srba koji nisu prodali nista niti imaju nameru da prodaju ista Siptarima, i posle 10 decembra siptarska gamad uz pomoc NATO pakta sprema da ih pobije i protera iz tog okupiranog dela Srbije. Mi moramo da ih branimo i odbranimo.

e jerry ko sto rece ovaj pocelo prodavanje jos od mnogo pre u mom kraju ima mnogo mnogo ljudi sa kovova naseljeni prodali sve i svasta i naselili se ovde a kazu poreklom su sa kosova nisam ja kukavica al necu da ginem za 2 kuce kad prodate 200

Back