tiho86
Primećen član
- Poruka
- 602
Pozdrav svima u ovom delu forumu.Evo jutro sam docekao zbog jednog problema koji me muci 12,13 godina.Znam da ce se mnogi zgranuti sta sam cekao sto tto nisam resio do sad...napisacu.
Negde tamo 1998,99 mi se na zglobu noge pojavila kao mala ranica,ali ja ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da tu nije bio mladez a da sam ja to povredio
.Secam se da tad nisam toliko obracao paznju na to,ali sam onda primetio jednu stvar koja je pocela da me cudi.Na tom mestu bi se u roku npr 15 dana stvorila krasta koja bi sama odpala i ispod bi ostala onako mlada koza i ja sam uvek ocekivao da ce to zarasti ali uvek bi se samo stvorila krastica koja bi otpala i tako nanovo.Napomenucu da krasta nije otpadala nasilnim putem vec da bi se skroz skorila i onda otpala.Ja sam sve to prihvatio i nadajuci se da se vsljda jednom zarasti i nisam zeleo da ramisljam o tome jer bih se samo nervirao i plasio,ali evo sinoc sam carapom malo zakacio to mesto i kreula je krv,sto se desavalo i ranije i vise ne znam sta da mislim.Vise se i ne stvara krasta ali cim se malo povredi krene krv.to najvise podseca na bradavicu(sto mozda i jeste)kao napunjeni mehuric,ali ne modu dshvatim ako je bradavica da toliko godina ne nestane,otpadne.Znam da moram otici kod doktora ali se plasim sta ce mi reci kad cuje da to 13 godina nece da zaraste
Negde tamo 1998,99 mi se na zglobu noge pojavila kao mala ranica,ali ja ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim da tu nije bio mladez a da sam ja to povredio