Mnogi od 5. jula 2021. neće proći tehnički pregled

Ja sam se tako opustio zimus pa sam zakačio par bandera, onda sam opet počeo da vodim računa. Valja upaliti i sva 4 kada se motaš na nepoznatom terenu osvetli mnogo bolje:)
Meni još crkla jedna rikverc sijalica mrzi me da je menjam, moraću jer sledeći tehnički ima da prebrojavaju i sijalice.
Свакако треба да имаш све силалице али због себе, не због бирократије.

Nazalost, zbog stuba u koji sam boc o mlatnuo je problem nastao, pisao sam.... Kec ima 2 mrtva ugla pozadi, tako da je bilo pitanje vremena kad cu nesto zakaciti :)
Камера :whistling:

Једна једина паметна употреба "система за забаву" на оноликим екранима у аутомобилима.

Imaju neki uredjaj koji meri ovalnost diskova, bez skidanja tockova, na valjcima. To ne bi trebalo da bude problem, prolaze i istroseni diskovi.

Cena farbanja branika, od 70e pa na gore, zavisi od stanja. Komora je tu nebitna, bitan je majstor, a uglavnom su losi. Realno, najgori ucenici, oni koji nisu hteli da idu u skolu, sada rade lakiranje i filozofiraju. Stvar je u tome da i taj posao, izmedju ostalog, zahteva i dosta ucenja. Tu je razlika izmedju dobrih i ostalih majstora.

Dnevna doza Maria, covek sve zna :D

Nemas pojma o lakiranju i koja je procedura, al kao po obicaju, u sve se razumes. Ne moras da nanosis podlogu na ceo deo, ako deo ostaje u istoj boji. Proizvodjaci materijala su razvili sistem sa ciljem manjeg zagadjenja, ustede materijala, itd. Zakoni EU ih obavezuju na to.

Postoji vise vrsta procesa, zavisi od materijala koji se upotrebljava.

Back