Mmmf muskarac

Umri_muski

Legenda
Poruka
60.982
https://www.espreso.co.rs/lifestyle/zivot/1465886/beogradjanin-ozenio-nevinu-devojku

Postujuci predlog da sa 4 slova oznacavam pol sa kojim sam rodjen, pol koji sam sad, pol koji fizicki izgledam i pol na koji psihicki i vaspitno razmisljam....ovog opisanog u prici iz expresa mogu oznaciti MMMF.

IGOR IZ BEOGRADA OŽENIO NEVINU DEVOJKU SA SELA KAD SU LEGLI U KREVET USLEDIO ŠOK​

Naravno naslov je samo klik bajt, nisu nevine sa troglavim psima ispod pojasa...

1721058240605.png

Covek je ipak toliko nezreo , toliko zenskih mentalnih reakcija i toliko pao sa marsa da zasluzuje pricu...

sarme i pekenja.
Lose se postavio.
Evo kako se to radi.
Odes s njenim ocem na kosenje. On ce biti narogusen i ozbiljan kao da ste krenuli poturice da secete. I kad on krene, ti brze, on ce brze, ti brze, on ce jos brze, ti jos brze. Nikako on ispred tebe da kosi. Onda ce da te zovne na rakiju. Kad on nagne, ti ispi pre njega. On jos, ti jos, sve dok ne krene da sipa a da ne pita. E tada mu lepo kazes: Slusaj Spasoje... Ja sam za to da ktjer ima gradsku svadbu. A on ce kroz bradu: dobro, dobro, da znas da si u pravu. E tako Spasoje, aj pa zdrav si.

sarme i pekenja.
Lose se postavio.
Evo kako se to radi.
Odes s njenim ocem na kosenje. On ce biti narogusen i ozbiljan kao da ste krenuli poturice da secete. I kad on krene, ti brze, on ce brze, ti brze, on ce jos brze, ti jos brze. Nikako on ispred tebe da kosi. Onda ce da te zovne na rakiju. Kad on nagne, ti ispi pre njega. On jos, ti jos, sve dok ne krene da sipa a da ne pita. E tada mu lepo kazes: Slusaj Spasoje... Ja sam za to da ktjer ima gradsku svadbu. A on ce kroz bradu: dobro, dobro, da znas da si u pravu. E tako Spasoje, aj pa zdrav si.
A Spasoje poklao prasiće i telence, a kravu prodao da plati salu,
ispeko rakije, napravio vina, pa Beogračići mogu da p*zde i da
ga slušaju.. :malav:

Čista novinarska ''lovačka priča'' .
Da pitamo ženski auditorijum, da li se nevina u trenutku gubljenja nevinosti ''razvaljiuje od seksa''.
A on dzukela , varao devojku 4 godine , i još iznosi intimu.

Iskreno taj dečko je razmaženo deriste

Ako ne zna običaje neka šuti

Bila sam na tursko italijanskoj svadbi, kod turaka nema alkohola a italijani bez vina neće ni da umiru a kamoli da udavaju

Kaže italijan bez vina neće moći svadba kaže turčin može vino za vaše goste a za naše ne! I tako je i bilo 🤷🏻‍♀️

I kod turaka imaju koverte ali pare idu na mladu , kiti se parama a efendija ima knjigu kažeš svoje ime i koliko eura i sve zapise, citko

Znaci mjesec i zvijezda dogovorise se sa hrišćanima a taj place zbog sarme i pečenja

‼️

Back