Ej ljudi, nema nam Mladje. Mozda kreira neku novu ideju za biznis ili se bacio na proucavanje MLM-a.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MLM se izucava na ekonomskom fakultetu u bg, fonu, poslovnim skolama a najvise na megatrendu tako da bih ti i njihovu literaturu preporucila. da ne pominjem vrhunske koledze u svetu.Moze i skola biznisa od roberta kiosakija.mladja:Poslušao sam prijateljski savet pa tražim posao, i nemam baš mnogo vremena za net, ali tu sam,
:wink: Ma nije MLM tako loša stvar, samo je na nezgodnom terenu i području, sve sami probači...
Mene samo interesuje, da li ti možeš da materijalizuješ to znanje MLMa koje si nakupila, i da ovde kod nas, u svoju mrežu uključiš bar TRI direktna saradnika, koji aktivno rade i koji mogu da postanu Menadžeri. Ako to ne možeš, gubiš vreme, Đaba ti mene ubeđuješ u MLM. Bolje radi prezentacije, i traži neke koji o toj koncepciji ništa ne znaju, i ko je nije kod nas probao u praksi. :wink:angenmn:MLM se izucava na ekonomskom fakultetu u bg, fonu, poslovnim skolama a najvise na megatrendu tako da bih ti i njihovu literaturu preporucila. da ne pominjem vrhunske koledze u svetu.Moze i skola biznisa od roberta kiosakija.mladja:Poslušao sam prijateljski savet pa tražim posao, i nemam baš mnogo vremena za net, ali tu sam,
:wink: Ma nije MLM tako loša stvar, samo je na nezgodnom terenu i području, sve sami probači...
ja licno mislim da ti ne razumes mlm u potpunosti, sto se vidi i iz poslednjeg odgovora. mlm nije ogranicen ni u vremenu ni u prostoru, a ni u novcu koji mozes da zaradis. ja sam ukljucena u jedan internacionalni i globalni marketing sistem sa max povracajem novca od 42% plus 33% nize cene proizvoda. kompanija sa kojom saradjujem je legalna u srbiji za razliku od amway koji to najavljuje vec 10 god. i ja sam apsolutno zadovoljna i proizvodima, koji su neophodni svima, a i poslovnom mogucnoscu
e ovo je tachno. brate oduvek sam htela da lecim introvertnost idem u mlm-ovceangenmn:ali mladjo jedno si mozda zaboravio- saradnici su tvoje uvelicano ogledalo!
Ovu priču o dominaciji MLM za desetak godina, čuo sam pre desetak godina, i tada su me ubeđivali kako je MLM budućnost, kako nema boljeg Marketinškog i Menadžerskog koncepta od njega.vladoo:mozda ce se neki ovde zaprepastiti,ali svi vodeci svetski naucnici iz oblasti ekonomije predvidjaju da ce u narednih 10 godina 80% roba u svetu biti distribuirani ovim putem.zato ce dobar deo kriticara sa ovog sajta u naredom periodu biti sastavni deo ovakvog jenog sistema.mladja je samo momak koji ima viziju i svaka mu cast.inace pravo mlm preduzetnistvo se ne radi putem oglasima,jer nema velikog efekta i nije po sistemu.ipak dobro je sto jedna ovakva tema postoji i da se raspravlja o njoj.pozdrav za sve
Malo je pogrešno sgvaćeno, ali u MLMu se u stvari ne prodaju proizvodi, oni su samo sredstvo, koje služi da bi se prodalo nešto drugo. Prodaje se Marketinška ideaja, i program, po kome mi sa radom u MLMu, ustvari ,,kupujemo,, i rešavamo svoje poslovno i finansijsko pitanje. Proizvodi se ne prodaju, oni se preporučuju, mada ima i idrektne prodaje, baš onima koji žele te proizvode ali ne žele da se uključe u mrežu.cages:Na primer?