Taman pomislim da su se smirili... kad ja tamo a ono međutim.
Isti link samo drugi id, te... idemo ponovo.
Isti link samo drugi id, te... idemo ponovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sada si posle tolikog teksta opet napravio ovim poslednjim redom potpunu antireklamu za MLM! Jasno je da u MLM moraš da imaš sponzora, ali terati nekoga da mora da unese broj svoga sponzora kako bi nešto mogao da vidi je najbolja antireklama. Sem toga identični podaci se na tom sajtu mogu videti bez obzira da li se unese pomenuti kod ili ne. Šta onda neko ko ne zna mnogo o MLM da misli?vlada_wellness:...
PPS-naravno mozete otici na sajt moje kompanije i informisati se ali naglasavam `samo se informisati`o nekim krajnje humanim stvarima koje mi radimo.
ukucate na home stranici kod 124 u ponudjeno poslje,sajt je www.start-wellness.com
Prijatno i svako dobro.
Zel2000:Ja nisam neki znalac ali zahvaljujuci kvalitetnom treningu svojom licnom prodajom ostvarujem vise od 1 Mil $ godisnje.
Evo pet saveta za one kojima su potrebni:
1) Odluci da vise ne promovises drugoga vec sebe
2) Udji na www.globalsources.com i izaberi sta smatras da je profitabilno na tvom trzistu
3) Stupi u kontakt sa proizvodjacima,uvezi robu, pripremi kvalitetnu prezentaciju i omoguci klijentima da lako investiraju u tvoj proizvod.
4) Kupi dobar kompjuterski program za organizovanje direktne prodaje i okruzi se sa dva tri istomisljenika koji ce moci da prate tvoj tempo rada.
5) Posto sada imas kontrolu u svojim rukama sanse da ces uspeti u MLM-u , network marketingu ili direktnoj prodaji zavisice samo od tebe i postace ti jasno koliko lako se zaradjuje ovim poslom.
Puno srece i napred .Ukoliko ti je proizvod dobar ja cu ti biti prvi kupac .......
A šta vi to prodajete ako je tako dobar biznis... imate li web sajt?Pa jedino sto mogu da kazem za osobu koja je postavila ovaj post da nije u pravu ni najmanje jer izdataka nema (sem clanarine)......