Mleko je stetno za decu !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PALE PRVE PRESUDE U KINI ZBOG KONTAMINIRANJA MELAMINOM
Smrtne kazne za zatrovano mleko
Na najstrožu kaznu osuđena dvojica muškaraca, a doživotnu robiju dobila je Tian Venhua, bivša direktorka mlekare „Sanlu grupa“, članica Komunističke partije i jedna od visokih ličnosti u Kini
Dvojica muškaraca umešana u skandal sa melaminom kontaminiranim mlekom u Kini osuđena su na smrtnu kaznu, dok je jedna žena osuđena na doživotnu robiju. Još jedan muškarac osuđen je na smrt uz odlaganje izvršenja kazne.
Žang Juđun (40) optužen je da je vodio ilegalnu radionicu u provinciji Šandog na istoku Kine, gde je proizvedeno 600 tona lažnog proteinskog mleka. To je bio i najveći izvor melamina u zemlji, koji je uzrokovao smrt najmanje šest beba i oštećenja bubrega kod gotovo 300.000 dece. Žang se tereti za izazivanje opšte opasnosti po bezbednost stanovništva.
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/svet/glas-javnosti-23-01-2009/smrtne-kazne-za-zatrovano-mleko

Uhvatio sam klona, konstantno glagol sa negacijom pise zajedno, djavolcicu tj.atakura provaljena si...

Nisi me uhvatio... utata... evo me kod kuće... utata :zcepanje:
Nego, ček' da vidim koji to glagol pišem zajedno sa negacijom, pa ću u zavisnosti od toga da odredim šta ću dalje...

Elem, ljudi, ko gl i neg piše zajedno - taj je klon! :rotf:

AR, prijaviću te opet, samo čačkaj mečku... i to zbog ovog plavo boldovanog... smrtno si me uvredio... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back