Mleko 100 dinara za litru?

Ispravka : cena mleka je u proseku oko 30 dinara po litri dok navodno za prvu klasu plaćaju 36 dinara za litru
Stočni fond je uništen da bi uvoznici ( država, udbaši, političari.. ) ostvarili profit, a od Srbije koja je prelepa zemlja napravili pustinju.
Za meso iz Brazila i Argentine da i ne spominjem. Ko jede kobasice i paštete od Matijevića, ne razlikuje južnoamerički ukus od domaćeg :)

Optuzen?
Nisam Obavesten(a) (Bogu hvala) a inace treba da bude proglasen odgovornim za susu.
Koliko znam, vlada ce izdvojiti i vec je pocela- neka sredstva, nedovoljna svakako ali iza zutih i budzet sane!

Optužen ali još nije proglašen krivim ( naravno, u Ustavu Srbije lepo piše da će biti oslobodjen kao političar i ministar u vladi RS, štiti ga imunitet na koji se još nije pozvao )

Litra mleka 100 dinara? :eek: Je l' to u Beogradu? :hahaha:

75 kinti "Dukat" 2,8% masti.

dukat_mleko_190508.jpg

Ponovi post
Zdrava hrana je bitnija od Kosova, Dačića, Vučića, palestinaca, iranaca i ostalih indijanaca

Hehe......................

Necu ga ponoviti, ali i ovo je zanimljivo (nadam se ne toliko da i ovo smazu)..

Kad je moje dete poslo u prvi razred - baba-tetka joj poklonila jare-kozicu!!!

Kad sam videla (ona je bila na sedmom nebu) ja sam isla da trazim konopac da se zamanem. Mislila sam da ripnem u Savu (ali,kakve sam srece- spasli bi me) a onda..

Raslo, poraslo, dosla dva nova jareta, pa opet, mleka uvek, lecili se pusaci, kasljaci, slabokrvni, bezapetitni, moje dete pilo i pije kao vodu (doduse s malo kakaoa zbog oporog mirisa)- dakle, imam mleka.

Izvolite ako bas prigusti:)))

P.S. Uta-ta, ne dam samo onima koji ispijaju moje postove pred spavanje:)))

Poslednja izmena:
A otkupna cena mleka 36- 39 dinara.
Srbijo, prijatno vam bilo mleko u prahu iz prijateljske nam Kine :)

A tek sto placaju redovno, caletu za 2 meseca svakodnevnog davanja mleka isplatili 7000 dinara (umesto bezmalo 40 000) i to je morao da moli jer mu trebalo da registruje auto hitno, da ne vraca tablice, a mleko davno preradjeno, popijeno i NAPLACENO, samo ne i ISPLACENO!!!

75 kinti "Dukat" 2,8% masti.

dukat_mleko_190508.jpg

...litar ipo ovog mleka je sada 118 dinara....
...litar mleka za kuvanje je u Aman marketima oko 40 dinara...
...ono dugotrajno ne znam koliko je ne kupujem ga...
...koliko god da bude ko voli kupovace....i to je to...
...pristedece se na necem drugom ili ce se odreci neceg drugog zbog mleka..
...svako ima svoje prioritete...:)

Back