MLATITE LI RIBE ILI ZENE.?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bobanms:
KOLIKO PUTA POLOMITE VASE DEVOJKE ZENE ILI RIBE MESECNO.
DA LI IH SAMO ISAMARATE ILI IH BAS UNAKAZITE I IMA LI
TO EFEKTA VELIKOG NA NJIHOVO BUDUCE VLADANJE. :roll:

BATINA JE IZ RAJA IZASLA DAKLE KOLIKO IH PUTA TREBA
POCASTITI RAJSKIM DAROM .? :?:

A ko je tebi srušio sneška kada si bio mali :confused: Si siguran da ti je dobro :confused:
Postoje i drugi rajski darovi koji su daleko efektivniji kada su žene u pitanju...

Meni je licno malo ispod casti udarati zensko...pa ne moze da ti pruzi otpor...inace ne volim tucu...Mada bude prilika stvarno kada umeju da iznerviraju, i da ti se popne na vrh glave...ali stvarno nikada nisam dosao u iskusenje da udarim...i nikada necu...

bobanms:
BATINA JE IZ RAJA IZASLA DAKLE KOLIKO IH PUTA TREBA
POCASTITI RAJSKIM DAROM .? :?:

Zanimljiva konstatacija...:)...ali ne slazem se sa istom...Nikada nisam udario ni jednu devojku...Ne mogu da kazem da mi u nekim trenutcima nije doslo da uratim to...ali eto...uspeo sam da se kontrolisem...sto cu ciniti i ubuduce...
Protivnik sam primenjivanja vaspitnih mera nad devojkama u vidu samaranja ili ne daj Boze mlacenja....

Čili:
A da li mlatite tipive ili muzeve?..Da sam jaca...bih!
Eto to vam pokusavam reci moji junaci,cudo da to niko nije potegao,da su kojim slucajem zene fizicki jace od nas jele bi nas ko bogomoljke...Hvala Bogu sto je stavio sve na svoje mesto!
100% prirodno i bez komplexa.
Zato batinu u sake iiii udri...
Ja sam je danas gadjao po sred glave da je treptala ko svraka na jugovini.Ne moze da zapamti 2 stvari,,c.c.c.c....
A da li ste mozda [u slucaju da ste bili lenji] gadjali svoju ribu nekim tupim predmetom,objektom,..., u nastupu prevaspitavanja???

ZeNoN:
Ja moju redovno tabam.
Juce izasla iz bolnice imala potres mozga, stalno lomim oklgije o njenu glavu.
Ima li neko savet za nesto sto je izdrzljivije? :)
Dobro pitanje,stvarno neke su tako nezne da ih vetar oduva...Treba naci neku rasnu ,a da
ne bude debela,ali da je ima,...sojke,crveni obrazi i tako to,da bi bila izdrzljivija i da bi uzivanje duze trajalo,uostalom rasna ce ti radjati krupnu decu a to je jako,jako vazno!!!

Jedan od primera kakvi sve retardi zive u nashem drushtvu...

Prvo, manijache, ti imash problem sa samim sobom i to shto se usudish da udarish zenu samo govori koliko nemash mozga da se suprotstavish drugim sredstvima...

Drugo, pored nedostatka intelektualnih sposobnosti, tu je naravno i nedostatak muda. Verovatno te sve zene kinje i odnose se prema tebi kao prema kretenu (shto u biti i jesi). Znachi, realno...

Trece, zatvaram ovaj topic kako se niko ne bi osnazio da bolduje navode autora, jer je to sputavanje svih nas. Ako odobravamo ovakve baljezgarije, onda ce nam postati svakodnevnica da trpimo svakakve budale. Toliko, ovog puta, ne ponovilo se. Zao mi je samo shto ranije nisam video ovaj thread...

Autor naravno ide na putovanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back