Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Žao mi jeNisam imao sexualne odnose s tobom.
ali nećeš ih ni imati.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi jeNisam imao sexualne odnose s tobom.
ali nećeš ih ni imati.Chekaj, chime ti zasluzujesh jednog takvog, "sposobnog"?
Shta ti nudish?
koliko puta treba da ti napišem?
jeeeeeee aj skoncentriši se.Kako koja. Ja se nadam da sam međ ovim prvima, pošto posle 5 minuta već može biti kasnox3
Pa nema toliko parabože dete uključi malo mozak
![]()
Pa čekaj što se sad ljutiš, baš smo lepo razgovarali.....A ti si mnogo matora?
I ne pada mi na pamet da se ubedjujem sa tobom...
Zivi ti u nekom svom svetu slobodno...Pozdrav

Joj dobro skontala sam tvoju vanvremensku foru ne moraš je ponavljati o božeI ne zelim...da zaradim picajzle.

A ti si mnogo matora?
I ne pada mi na pamet da se ubedjujem sa tobom...
Zivi ti u nekom svom svetu slobodno...Pozdrav
Pa čekaj što se sad ljutiš, baš smo lepo razgovarali.....![]()
Pa lepo smo i zavrsili razgovor...![]()
Ako ponoviš još koji put ono za picajzle, imaće i 4E ma to je samo radi popularnosti.
Evo...tema ima chak 3 stranice.
To je neshto!

A vas dve ste inache zeshce ribe pa sad tandrchete ovde shta je potrebno da jedan moushkarac ima da bi ste vi kao bile s njim.

E jeste, kad malo razmislim, možda si i u pravu. Ima i od vas muškaraca/dečkića pokoji sa mozgomsad sam skroz hepi zbog tog saznanja
![]()

Sreca pa nema mnogo devojcica slicnih tebi...
Ne bi valjalo...![]()

A što je ženski gori?sta je gore od muskog sovinizma?
zenski
no further comments

p.s.A što je ženski gori?![]()
Izvini a što tebe tako pogađa ova tema? mislim....... niko tebe lično nije prozvao?![]()

Ja sam baš mislila da je on od onih što imaju para. Ionako se, missim, ne bih sad gađala PP-ovima jer mlakonja ne mo'š biti samo s parama, treba tu još ponešto, ali sam mislila da je normalno došao na forum da nađe neku cicu, ko i svi oni, a ne da se breca ovako i histeriše ko neka strina.Izvini a što tebe tako pogađa ova tema? mislim....... niko tebe lično nije prozvao?![]()

Ja sam baš mislila da je on od onih što imaju para. Ionako se, missim, ne bih sad gađala PP-ovima jer mlakonja ne mo'š biti samo s parama, treba tu još ponešto, ali sam mislila da je normalno došao na forum da nađe neku cicu, ko i svi oni, a ne da se breca ovako i histeriše ko neka strina.
A on izgleda još i siromašak![]()
p.s.
zato sto ..nema meru
ooooooyeeeeeah muški, valjda, ima?
pogledaj samo ovaj forum, tačnije, ovaj podforum..... pa onda pričaj o meri.