MLADO MESO

• Začetnik teme Začetnik teme saramaza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako je u pitanju 5 godina manje ili više, ja sam u oba slučaja potpuno za. Mislim, 18-godišnjakinja ili devojka sa 28 godina... Mislim da komentar nije potreban. Ispod ili iznad toga bi bilo malo bezveze, mada... Nikad se ne zna.

Imala sam priliku biti u dosta mladjem drustvu i mislim da ova danasnja deca imaju mnogo toga pokazati a sad nesto intimnije i zrelije,e to ostavljam za one 78.godista 8) 8)
ps.da se ne uvrede ovi malkice mladji!!! :lol:

Chernobill:
Najsladje je piche kada .... :D
...mu je dlaka niknula bar prije dvije godine...

moj savjet momcima: nikad, ali nikad ne u lazite u bilo sta sa maloljetnicama. evo meni se osladilo, pa se ne skidam... a savjest me peceeeee :wink:
ne, ozbiljno, klinke se navuku i onda prave grdne probleme... stay away!

prijatelju, treba ih samo malo posmatrati i drzati na distanci. kao nikad nisi kuci a necujes mobilni....nemozes da zamislis sta klinke rade za kredit za mobilni telefon!cudo!bruka!vole i da ih vide sa tobom drugarice.to nevalja.bez potpisivanja i sl.bez ikakvih tragova.onda je seks siguran kao sa kondomom.hehehehe..... :twisted:

mislim generalno, da su klinke glupe ko noc.fantasticno su glupave.gledaju spanske serije i nemaju nikakva osecanja.samo gledaju ko sta ima i koliko.obozavaju da se voze kolima kao kucici.svrsavaju kad je brza voznja.posle voznje, zna se sta sleduje.*rac im viri iz ociju.moze covek da i tretira ko stoku.veci deo dece nekoristi kondom uopste.one su zariste sidurine.treba biti oprezan!sretno svima.

mislim da klinke uopshte nisu glupe, ali imaju problem shto ih uce da mnogo ranije sazrevaju od muskaraca (ali naravno samo fizicki), ali to do njihovog mozga ne dopire pa misle da vec sa 13 imaju mozak za 31. ali u svakom slucaju...........slatko....

mario80:
mislim generalno, da su klinke glupe ko noc.fantasticno su glupave.gledaju spanske serije i nemaju nikakva osecanja.samo gledaju ko sta ima i koliko.obozavaju da se voze kolima kao kucici.svrsavaju kad je brza voznja.posle voznje, zna se sta sleduje.*rac im viri iz ociju.moze covek da i tretira ko stoku.veci deo dece nekoristi kondom uopste.one su zariste sidurine.treba biti oprezan!sretno svima.
..... blessed is he, who in the name of charity and good will shepards the weak through the valley of darkness for he is trully his brother keeper and the finder of lost children.....

d1:
mario80:
..... blessed is he, who in the name of charity and good will shepards the weak through the valley of darkness for he is trully his brother keeper and the finder of lost children.....

The Path of the righteous man is beset on all sides, by the inequities of the selfish, and the tyranny of evil men. Blessed are those, who in the name of charity and justice, shepard the weak, through the valley of darkness. For he is truly his brother's keeper, and the finder of lost children. And I will STRIKE down upon thee with GREAT vengeance and FURIOUS anger, THOSE, who attempt to poison and destroy my brothers! And you will know, my name is the LORD, when I lay my vengeance upon thee!

forestgump2004:
The Path of the righteous man is beset on all sides, by the inequities of the selfish, and the tyranny of evil men. Blessed are those, who in the name of charity and justice, shepard the weak, through the valley of darkness. For he is truly his brother's keeper, and the finder of lost children. And I will STRIKE down upon thee with GREAT vengeance and FURIOUS anger, THOSE, who attempt to poison and destroy my brothers! And you will know, my name is the LORD, when I lay my vengeance upon thee!

'si ti Tom Hanks ili Semuel L Jackson? ;) :lol:

Back