Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hitno trazim mladjeg muskarca, stidljivog, nevinog, i da je sto vise Neobdaren, da mu ostvarim sve zelje i snove, ja sam iz Beograda,devojka 90to godiste ,pisite mi
Хбала брате. Овим острашћенима ако не подржаваш маринику одма си сендвичар
Смета ми што на протестима не спомињу Косово
Сметају ми испади неких од организатора да требамо да уведемо санкције русији
Не подржавам леволиберално "зелено жуту" гарнитуру. Не волим ни СНС и нервира ме седење на 5 столица, њихово ботовање, мито и све. Али за то су криви они што се продају
Ја ниђе заправо нисам ни похвалио вучића на форуму. Нити једном. Зато ме се остави.
Ma pusti budale.I sam ne volem Vucica,jos manje zelene komuniste i ljevicare.Kada kazem Vucica treba mjenjati,Vucic treba da ide psihijatru sa SNS strane je bio muk.Nisu me prozivali naravno ni podrzavali.
Kada bih rekao nesta protiv zelenoljevicara odmah krece bot,sendvicar,krezubi...
I zato pusi.te ga zelenoljevicari.
Ma pusti budale.I sam ne volem Vucica,jos manje zelene komuniste i ljevicare.Kada kazem Vucica treba mjenjati,Vucic treba da ide psihijatru sa SNS strane je bio muk.Nisu me prozivali naravno ni podrzavali.
Kada bih rekao nesta protiv zelenoljevicara odmah krece bot,sendvicar,krezubi...
I zato pusi.te ga zelenoljevicari.