Mladje potklacene

Petar_Pan:
Igrom slucaja dospeh na jedan dan u jednu firmu... kad tamo... sve zene... I ono malo tipova sto je bilo su svi bili ili par godina pred penziju ili nesto umobolni, rahiticni na prvi pogled....
I kad su ove zene pocele da nas zovu na kafice... :roll: To je jedan skroz neobican, prijatan odnos kao malo vode na dlanu... celokupno ponasanje je takvo bilo... sto ja recimo uopste nisam ocekivao... jer su vecina bile i starije gospodje... najverovatnije udane...
I prosto nas vukle za rukave i ugurivale u kancelarije...

Ali fora je npr. sto sve starije brbljaju i melju a mladje cute... Mislim ocigledna je neka hijararhija da su im ove starije kao neke sefice... I postavljaju se kao mi smo pametne, mudre lepe, a one tamo pojma nemaju... I stvarno su te mladje ispadale muntave... Mesto one da zovu na kaficu i vuku za rukav, te sa kojima bi ja mozda i hteo da posedim malo..sa kojima bi bilo normalno da se ja druzim....a one cute, a ove matore vuku...

Da li imate osecaj da mladje ne mogu da dodju do izrazaja od starijih, da li su potklacene, podredjene ili samo psihicki slabije i sta mislite o tom fenomenu?
Šta reći, sigurno su POTKLAČENJE ma šta to značilo.

Astrodita:
Ja sam ovde najsvežija ( mislim na datum prijavljivanja), a ne na godine :-D, pa sam već dobrooo upoznala Pericu! Kao i svaki Petar Pan, on ne želi da odraste, pa postaje fobičan( znate ono-šta ako mi pimpek toliko poraste, šta ću onda sa devojkama) :cry:, i sada čujem da se sprema da se vrati u vrtić, kaže da mu je tamo, sa onim tetama, bilo najlepše! :-P :cool:
Da i ja se mislim sta cu kad mi poraste... a Zvoncica ima 50 godina... :lol: Tu onda mora i neka magija da se upotrebi... krpa na glavu.. ovaj htedoh da kazem magicna prasina... i pretvorimo je u mladu devojanu... u najboljim godinama... :lol:

Astrodita:
Psiho, požuri, čujem da se Perica sprema u firmi da uruči otkaz! Što je sigurno-sigurno! A, pre toga će sve one starke, što su ga zvale na kafu, da optuži za seksualno uznemiravanje! :razz:
P.S. Da li ona Peričina tema ''Predrasude'' još egzistira? Nek' se tamo prebaci! ;) :grin:
Hehe, Pera ima neke poslovne planove ali malo drugacije prirode... :wink: :razz:

raindog:
znachi ne mogu da zamislim situaciju u kojoj je neko toliko ochajan tj nema private life da treba da savatava sa vrata svaku osobu koja mu udje u kancelariju, sem ako mu nije jaaaako dosadno ima puno godina i voli da zayebava ljude

i kontam te ribe, kako su sa dignutom obrvom pogledale u peru , nezainteresovano zevnule i nastavile da turpijaju nokte i chitaju najnovije izdanje "vodovoda i kanalizacije" jer im je u tom trenutku to bilo mnogo interesantnije od bilo kakve priche sa dotichnim postavljachem teme...
Ko i ti sto uvek kad vidis bilo koji moj post nastavis sa citanjem... ah da "vodovoda i kanalizacije"... :lol: Nastavi da uzivas... :lol:

HaHaHa joooojjj Garant si bio u nekoj kontroli... Ma i kod nas ti je tako .... dođu kontrole.. pa se ove starije polomiše oko njih ne bi li im se uvukle za bolji izvještaj. Pa kafe, sokovi,kolači.... Uhhhh .... Meni je uglavnom mrsko da se smaram sa nekim koga znam da mogu vidjeti jednom godišnje i čiji je svijet totalno različit od moga. Tako da se uglavnom trudim da ih ne primjećujem.... A i ne nedostaje mi pažnje na drugoj strani, pa ne moram ja da se trudim da privučem njihovu pažnju. Neka se trude oni, ako su zainteresovani. Ako ne, njihov problem...

Donekle mi je poznata ta situacija koju si opisao.Kada sam pocela da radim,bilo je mozda nas pet mladih devojaka,a imale smo dve starije,mentorke,da tako kazem.One su nam bile sefice na neki nacin i tek kada su one otisle u penziju,mi mlade smo dosle do izrazaja.

alexb:
HaHaHa joooojjj Garant si bio u nekoj kontroli... Ma i kod nas ti je tako .... dođu kontrole.. pa se ove starije polomiše oko njih ne bi li im se uvukle za bolji izvještaj. Pa kafe, sokovi,kolači.... Uhhhh .... Meni je uglavnom mrsko da se smaram sa nekim koga znam da mogu vidjeti jednom godišnje i čiji je svijet totalno različit od moga. Tako da se uglavnom trudim da ih ne primjećujem.... A i ne nedostaje mi pažnje na drugoj strani, pa ne moram ja da se trudim da privučem njihovu pažnju. Neka se trude oni, ako su zainteresovani. Ako ne, njihov problem...
Heh pa i ja isto tako razmisljam... :lol:

vracar:
Donekle mi je poznata ta situacija koju si opisao.Kada sam pocela da radim,bilo je mozda nas pet mladih devojaka,a imale smo dve starije,mentorke,da tako kazem.One su nam bile sefice na neki nacin i tek kada su one otisle u penziju,mi mlade smo dosle do izrazaja.
Konacno neka koja se smatra mladom a ume nesto i da kaze. Sad me zaintrigiralo da ti virnem u profil i vidim godiste.... ne pise... :? :wink:

Back