Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Igrom slucaja dospeh na jedan dan u jednu firmu... kad tamo... sve zene... I ono malo tipova sto je bilo su svi bili ili par godina pred penziju ili nesto umobolni, rahiticni na prvi pogled....
I kad su ove zene pocele da nas zovu na kafice...
To je jedan skroz neobican, prijatan odnos kao malo vode na dlanu... celokupno ponasanje je takvo bilo... sto ja recimo uopste nisam ocekivao... jer su vecina bile i starije gospodje... najverovatnije udane...
I prosto nas vukle za rukave i ugurivale u kancelarije...
Ali fora je npr. sto sve starije brbljaju i melju a mladje cute... Mislim ocigledna je neka hijararhija da su im ove starije kao neke sefice... I postavljaju se kao mi smo pametne, mudre lepe, a one tamo pojma nemaju... I stvarno su te mladje ispadale muntave... Mesto one da zovu na kaficu i vuku za rukav, te sa kojima bi ja mozda i hteo da posedim malo..sa kojima bi bilo normalno da se ja druzim....a one cute, a ove matore vuku...
Da li imate osecaj da mladje ne mogu da dodju do izrazaja od starijih, da li su potklacene, podredjene ili samo psihicki slabije i sta mislite o tom fenomenu?
I kad su ove zene pocele da nas zovu na kafice...

I prosto nas vukle za rukave i ugurivale u kancelarije...
Ali fora je npr. sto sve starije brbljaju i melju a mladje cute... Mislim ocigledna je neka hijararhija da su im ove starije kao neke sefice... I postavljaju se kao mi smo pametne, mudre lepe, a one tamo pojma nemaju... I stvarno su te mladje ispadale muntave... Mesto one da zovu na kaficu i vuku za rukav, te sa kojima bi ja mozda i hteo da posedim malo..sa kojima bi bilo normalno da se ja druzim....a one cute, a ove matore vuku...
Da li imate osecaj da mladje ne mogu da dodju do izrazaja od starijih, da li su potklacene, podredjene ili samo psihicki slabije i sta mislite o tom fenomenu?